Ευριπίδεια Διαδρομή: Άρχισαν οι αιτήσεις

Ευριπίδεια Διαδρομή:  Άρχισαν οι αιτήσεις

 

Για τέταρτη συνεχή χρονιά θα διεξαχθεί στη Μύκονο η Ευριπίδεια Διαδρομή. Ο αγώνας διεξάγεται για τέταρτη συνεχή χρονιά, στη µνήµη του Ευριπίδη Σκλιβανίτη, αθλητή του Ναυτικού Οµίλου Ιωαννίνων στο άθληµα της κωπηλασίας και εκπαιδευτικό, ο οποίος έχασε τη ζωή του πριν από τέσσερα χρόνια στη Μύκονο. 
 
Για τέταρτη συνεχή χρονιά ο αγώνας πλέον είναι υιοθετηµένος απο τον Δήµο Μυκόνου και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.και θα παραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Απριλίου, στις 10:00π.μ.. Η διαδροµή είναι πιστοποιηµένη από τον επίσηµο µετρητή της ΙΑΑF. Η διαδροµή ξεκινά από το δηµαρχείο Μυκόνου, βγαίνει από τον ΟΤΕ, περνά από την περιοχή Ταγκού φτάνει στην είσοδο του λιµανιού και επιστρέφει στο δηµαρχείο από τον παραλιακό δρόµο. 
 
Οι αθλητές θα αγωνιστούν στα 5 και στα 10 χιλιόµετρα, ενώ θα υπάρχει και το αγώνισµα της σκυταλοδροµίας στα 5 χιλιόµετρα, δηλαδή οµάδες των 3 ατόµων που ο κάθε ένας θα τρέξει το 1/3 της διαδροµής. 
 
Οι αθλητές µέχρι 12 ετών µπορούν να αγωνιστούν στα 1.000 µέτρα, στα οποία δεν θα υπάρχει κάποια οικονοµική επιβάρυνση – συµµετοχή και ούτε τσιπάκι για χρονοµέτρηση. 
 
Η συµµετοχή για τις υπόλοιπες διαδροµές ορίζεται στα 10€ το άτοµο για τα 5 και 15€ τα 10 χιλιόµετρα, 20€ (συνολικά) για το οµαδικό αγώνισµα της σκυταλοδροµίας των 5 χιλιοµέτρων, στις οποίες µπορεί να λάβει µέρος όποιος το επιθυµεί ανεξαρτήτως ηλικίας. 
 
Οι ενδιαφερόµενοι πρέπει να βρίσκονται στην αφετηρία µία ώρα πριν την εκκίνηση. 
Οι εγγραφές ξεκινάνε 27/03/2019. 
 
Η πληρωµή θα γίνει στον λογαριασµό της Πειραιώς IBAN GR 0901-7271-4000-5714-0561-04063 Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Γ.Καψάλης Ι.Πελέκη Α.Ε όπου στην απόδειξη θα αναφέρεται το όνοµα του συµµετέχοντος (ή το όνοµα της οµάδας στη σκυταλοδροµία) και η απόσταση που επιλέγει να αγωνιστεί. 
 
Μπορείτε να δηλώσετε συµµετοχή ηλεκτρονικά στη ιστοσελίδα www.evripideia.gr και στη γραµµατεία των εκπαιδευτηρίων «Σύγχρονη Παιδεία».Θα υπάρξει και η δυνατότητα εγγραφής εκείνη την ηµέρα. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2289028670 ή 6984903765. 
Επίσης θα υπάρξει η δυνατότητα δήλωσης συµµετοχής από Τετάρτη 10/04/19 έως και Παρασκευή 12/04/19 το απόγευµα 18:00 – 20:00, στο Δηµαρχείο Μυκόνου, στον χώρο του ισογείου. 
 
Δηλώσεις συµµετοχής στην εθελοντική δράση πραγµατοποιούνται στη γραµµατεία του σχολείου και στην ηλεκτρονική µας σελίδα www.evripideia.gr .Η παραλαβή του αριθµού συµµετοχής µπορεί να γίνετε από την Τετάρτη 10 Απριλίου εώς και µία ώρα πριν την έναρξη των αγώνων. 
 
Το αντίτιµο της συµµετοχής περιλαµβάνει τον αριθµό, θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονοµέτρηση στον αγώνα, καθώς και αναµνηστικό µπλουζάκι, αναµνηστικά µετάλλια, αναµνηστικά συµµετοχής και βραχιολάκια που θα πάρουν όλοι οι συµµετέχοντες.
Μέρος των χρηµάτων που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. 
 
Οι αγώνες συνδιοργανώνονται από τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Σύγχρονη Παιδεία, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων και τον Ναυτικό Όµιλο Ιωαννίνων, υπό την αιγίδα του Δήµου Μυκόνου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.