Αφιέρωμα στην πατάτα από την Λέσχη Γαστρονομίας Μυκόνου

Αφιέρωμα στην πατάτα από την Λέσχη Γαστρονομίας Μυκόνου

Η Λέσχη Γαστρονομίας Μυκόνου την Πέμπτη (04/04) και ώρα 18:00 στο κτήριο πλάι στην Κοινότητα της Άνω Μεράς, έχει ένα ακόμα ενδιαφερόν αφιέρωμα σε ένα προϊόν-υλικό μαγειρικής από τα πιο απλά και τα πιο συνηθισμένα... την Πατάτα.
 
Στη συγκεκριμένη συνάντηση θα βρεθούν ο chef Βάιος Ντούτσιας και ο chef Παναγιώτης Μενάρδος, οι οποίοι θα δείξουν βήμα-βήμα 5 παρασκευές, ενώ βασική παρασκευή θα είναι αυτή του πουρέ πατάτας.