Νέες υποψηφιότητες με την Πρωτοβουλία Δράσης

Νέες υποψηφιότητες με την Πρωτοβουλία Δράσης

 

 

 

Ακόμα δύο φρέσκα πρόσωπα στο συνδυασμό του Δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά, ο οποίος συνεχίζει δυναμικά την παρουσίαση των νέων συνεργατών και παλαιότερων στελεχών του που βρίσκονται στο πλευρό του στις Δημοτικές Εκλογές του Μαϊου.
 
Πιο συγκεκριμένα η Στέλλα Χατζηϊωάννου και ο Κυριάκος Μ. Νάζος, είναι δύο νέοι και δυναμικοί υποψήφιοι που ανακοίνωσε τις τελευταίες μέρες ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς.
 
"Ο Κυριάκος Μ. Ναζος με καταγωγή από την Άνω Μερά, στην οποία και ζει έχει σπουδάσει στην Ελλάδα Διοίκηση Επιχειρήσεων και στην Αγγλία Πολιτικός Μηχανικός με master στη διοίκηση κατασκευαστικών έργων.
 
Είναι εργολάβος οικοδόμων με δραστηριότητα στη Μύκονο, τις Κυκλάδες και την Αθήνα και παράλληλα διατηρεί επιχείρηση τουριστικών καταλυμάτων.
 
Εμπιστεύτηκε την ομάδα μας, γιατί θεωρεί ότι ο Δήμαρχος έχει σχέδιο και όραμα για το νησί. Ο ίδιος επιθυμεί με τις γνώσεις και την εμπειρία του να βοηθήσει στα τεχνικά έργα του δήμου και στην αναβάθμιση των υποδομών."
 
"Η Στέλλα Χατζηϊωάννου γέννημα θρέμμα Μυκονιάτισσα δραστήρια και ανήσυχο πνεύμα, εργατική, δημιουργική, λάτρης των παραδόσεων με αγάπη και σεβασμό για την γεννετειρά της τη Μύκονο συμμετέχει αφιλοκερδώς σε πολλές εκδηλώσεις.
 
Είναι μέλος της θεατρικής ομάδας ΘοΜ, της χορωδίας Γεώργιος Αξιώτης, χορευτικών ομάδων του νησιού και του συλλόγου «Ανεμόμυλοι». Επί σειρά ετών συμμετείχε σε ποδηλατικές δραστηριότητες και οργάνωνε ποδηλατικές βολτες. Εμπιστεύτηκε την ομάδα μας με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας, με έμφαση στο τρίπτυχο παιδεία-αθλητισμός-πολιτισμός.
 
Καλωσόρισες Στέλλα !"