Ζεσταίνονται οι "μηχανές" ενόψει εκλογών, δήλωση - απάντηση Βιγλιάρη στον Γιάννη Κουκά

Ζεσταίνονται οι

 

 

 
Σε απάντηση δήλωσης, που όπως αναφέρει έκανε χθες ο Γιάννης Κουκάς υποψήφιος με την "Πρωτοβουλία δράσης", ο κ. Φρατζέσκος Βιγλιάρης υποψήφιος της "Επόμενης Μέρας" προέβει στην παρακάτω γραπτή δήλωση:
 
Όπως πληροφορήθηκα χθες, ο κ. Ιωάννης Κουκάς φέρετε να έχει προβεί στην παρακάτω δήλωση: "Ο Φρατζέσκος Βιγλιάρης που θα βρει το χρόνο καθώς τρέχει συνέχεια ανάμεσα σε 2 μαγαζιά όταν στο ένα μάλιστα επένδυσε πρόσφατα ένα αστρονομικό ποσό;"
 
Όπως αναφέρει ο κ. Βιγλιάρης "Θα ήθελα να υπενθυμίσω στον κ. Ιωάννη Κουκά ότι πριν από λίγο καιρό με προέτρεπε να τεθώ επικεφαλής συνδυασμού με εκείνον στο πλευρό μου. Και τον ερωτώ: τότε είχα χρόνο; Δεν αξίζει να επεκταθώ περισσότερο στο θέμα. Θα ήταν αστείο. Άλλωστε λίγο ως πολύ, όλοι στη Μύκονο είμαστε επιχειρηματίες και δεν ζούμε από την πολιτική, εκτός βέβαια αν αναφέρεται σε άλλους. Επειδή όμως σ' αυτή την "βουβή" προεκλογική περίοδο έχουν παρασκηνιακά συμβεί "τέρατα", ο συνδυασμός στον οποίο έχω την τιμή να συμμέτεχω την κατάλληλη στιγμή και με απόλυτα τεκμηριωμένο τρόπο θα απαντήσει συνολικά για το "βίο και την πολιτεία" πολλών εξ ημών.