Στιγμές ξεγνοιασιάς για παιδιά και γονείς του 1ου Δημοτικού | Φωτο από την εκπαιδευτική εκδρομή τους

Στιγμές ξεγνοιασιάς για παιδιά και γονείς του 1ου Δημοτικού | Φωτο από την εκπαιδευτική εκδρομή τους

 

 

Την καθιερωμένη εκδρομή του πραγματοποιεί αυτές τις ημέρες ο Σύλλογος Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μυκόνου. Η ετήσια εκδρομή του Συλλόγου που ξεκίνησε την Τετάρτη (27/3) και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (31/3) περιλαμβάνει επισκέψεις σε ιστορικές περιοχές, αξιοθέατα και μνημεία της Πελοποννήσου.
 
 
Παιδιά και γονείς θα επισκεφθούν την Σπάρτη, την Αερόπολη, το Γύθειο, την Καλαμάτα, την Μονεμβασιά και την Τρίπολη πριν επιστρέψουν και πάλι στο νησί μας.
 
 
Σήμερα μεταξύ άλλων επισκέφθηκαν ένα από τα ωραιότερα σπήλαια του κόσμου και της Ελλάδας στα δυτικά της Λακωνικής Χερσονήσου, το Σπήλαιο του Διρού το οποίο ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους.
 
 
Πρόκειται για την υπόγεια κοίτη του ποταμού Γλυφάδα που εκβάλει στη θάλασσα αφού σχηματίσει μικρές λίμνες μέσα στη γη της Μάνης. 
 
 
 
Αύριο γονείς και παιδιά θα περιηγηθούν στην Καλαμάτα όπου θα επισκεφθούν το Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων και το Μουσείο Σύγχρονης Τεχνολογίας και τις επόμενες μέρες θα συνεχίσουν το ταξίδι τους για την μαγευτική Μονεμβασιά και τους υπόλοιπους σταθμούς της εκδρομής τους.
 
 
Ενθουσιασμένος ο Σύλλογος και από την φιλοξενία του αγροκτήματος που επέλεξε, οι άνθρωποι του οποίου περίμεναν χθες την Μυκονιάτικη αποστολή με τοπική σπεσιαλιτέ κόκκορα με χιλοπίτες στον ξυλόφουρνο, όπως μάθαμε! Καλή συνέχεια και καλή επιστροφή!!