Επιβραβεύεται το έργο του Κουκά - Ένας ακόμα δυναμικός Μυκονιάτης, υποψήφιος στο πλευρό του

Επιβραβεύεται το έργο του Κουκά - Ένας ακόμα δυναμικός Μυκονιάτης, υποψήφιος στο πλευρό του

 

 

 

Ριζική ανανέωση παρατηρείται στον συνδυασμό του Δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά ο οποίος συνεχίζει δυναμικά σχεδόν σε καθημερινή βάση την ανακοίνωση νέων υποψηφίων. Πρωτοκλασάτα στελέχη του συνεχίζουν το έργο τους, ενώ σημαντικά ονόματα της Μυκονιάτικης κοινωνίας και επιχειρηματικής κοινότητας του νησιού συστρατεύονται μαζί του, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του.

Σήμερα ανακοινώθηκε άλλος ένας Μυκονιάτης επιχειρηματίας ο οποίος στέκεται στο πλευρό του και στηρίζει με την παρουσία του το έργο του, στο ψηφοδέλτιο του Μαϊου. Πρόκειται για τον Μάρκο Νάζο (Μαδούπα) τον οποίο ο κ. Κουκάς ανακοίνωσε σήμερα αναφέροντας τα εξής: 

"Ο Μάρκος Νάζος (Μαδούπας) γέννημα θρέμμα Μυκονιάτης είναι παντρεμένος με δύο παιδιά. Έχει σπουδάσει τουριστικά επαγγέλματα και είναι επιχειρηματίας στον τομέα της φιλοξενίας και της κατασκευής σε οικογενειακές επιχειρησεις. Ενσωματώθηκε στην ομάδα μας, επειδή θεωρεί ότι η εμπιστοσύνη στους νέους ανθρώπους είναι σημαντική. Γνωρίζει τα προβλήματα του νησιού και θέλει να συμβάλει στην επίλυση αυτών" κατέληξε ο Δήμαρχος.