Κλικ στη Φύση: Πόζες και Ερωτικά καλέσματα στον Ομβροδέκτη | Δείτε ΦΩΤΟ

Κλικ στη Φύση: Πόζες και Ερωτικά καλέσματα στον Ομβροδέκτη | Δείτε ΦΩΤΟ

 

 

Είναι στιγμές που η φύση σου δίνει την ηρεμία που χρειάζεσαι. Μια ματιά στο πέρασμα της Άνοιξης σε γεμίζει αισιοδοξία. Γεμίζεις τις μπαταρίες σου ούτως ώστε να επανέλθεις ακόμα πιο δυναμικά στα της καθημερινότητας. Και είναι τόσες οι ομορφιές που υπάρχουν γύρω σου. Αρκεί να σταθείς λίγα λεπτά και να τις κοιτάξεις. Εστιάζοντας πάντα στα μίζερα και τα άσχημα της καθημερινότητας γίνεσαι και ο ίδιος μίζερος. Ένας απλός κακομοίρης. Η ζωή μας είναι τόσο μικρή για να την γεμίζουμε με κακεντρέχεια και μιζέρια και να γινόμαστε οπαδοί της μικρότητας. 
 
Η Άνοιξη μοσχοβολά και η Μύκονος την υποδέχεται μέσα σε ένα βαρύ προεκλογικό κλίμα και σε έντονες προετοιμασίες για τη νέα σεζόν. Ωστόσο, η ωραιότερη εποχή του χρόνου, μάς χαρίζει μέρες μοναδικές και ευωδιές που αξίζει να τις χαρούμε και να τις απολαύσουμε. 
 
Στο σημερινό μας πέρασμα από την λίμνη του Ομβροδέκτη οι δραστήριες πάπιες της μας κέντρισαν την προσοχή και μας χάρισαν όμορφες πόζες με τα ερωτικά τους καλέσματα που θελήσαμε τις μοιραστούμε μαζί σας.
 
Στιγμές από τον κόσμο του υγρού στοιχείου και του ζωικού βασιλείου που ζει την δική του ζωή, σίγουρα πιο απλή και συνάμα πιο αυθεντική, σε τροχιές παράλληλες με την δική μας.