Τα μυστικά του ελαιόλαδου στη Λέσχη Γαστρονομίας

Τα μυστικά του ελαιόλαδου στη Λέσχη Γαστρονομίας

Στο ελαιόλαδο είναι αφιερωμένη η επόμενη συνάντηση της Λέσχης Γαστρονομίας Μυκόνου, την Πέμπτη 28 Μαρτίου και ώρα 18:00 στη πλατεία της Άνω Μεράς στο κτίριο δίπλα στη Κοινότητα.
 
Καλεσμένη θα είναι η Ανίτα Ζάχου, Γεωπόνος και Γευσιγνώστρια Ελαιόλαδου, η οποία θα μιλήσει για τις ιδιαιτερότητες του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου, για τη χρήση του στο φαγητό καθώς και για το τι πρέπει να προσέχουμε.
 
Η είσοδος είναι ελεύθερη.