Ρελάνς Κουκά με νέους δυναμικούς υποψήφιους και στενούς συνεργάτες που στηρίζουν την πορεία και το έργο του

Ρελάνς Κουκά με νέους δυναμικούς υποψήφιους και στενούς συνεργάτες που στηρίζουν την πορεία και το έργο του

 

 

Συνεχίζει δυναμικά ο Δήμαρχος Μυκόνου την παρουσίαση των νέων συνεργατών και παλαιότερων στελεχών του που βρίσκονται στο πλευρό του στις Δημοτικές Εκλογές του Μαϊου.

Ο Ιάκωβος Δακτυλίδης και η Ειρήνη Πάουλα, είναι δύο νέοι και δυναμικοί υποψήφιοι που ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς οι οποίοι μαζί με την Τόνια Ανδρονίκου και τον Αλέξη Τζάκο που είναι κοντά του και τον στηρίζουν από τα πρώτα του βήματα το 2014 συμπληρώνουν τα πρόσωπα των υποψηφίων που ανακοινώθηκαν αυτή την εβδομάδα. 

Πριν από λίγο με ανακοίνωσή του ο κ. Κουκάς στο FB έκανε γνωστή την υποψηφιότητα του Ιάκωβου Δακτυλίδη αναφέροντας χαρακτηριστικά τα εξής: 

"Ο Ιάκωβος Δακτυλίδης (Γιακουμής Καριώτης) γέννημα θρέμμα Μυκονιάτης είναι παντρεμένος με 2 παιδιά. Νέος και δραστήριος επαγγελματίας έχει εξελίξει επιτυχώς την οικογενειακή επιχείρηση στον τομέα της κατασκευής. Ασχολείται πρώτη φορά με τα κοινά και ενσωματώθηκε στην ομάδα μας, γιατί πιστεύει πως η νέα γενιά με την εργατικότητα, την επιμονή και την ευρηματικότητά της μπορεί να πραγματοποιήσει ουσιαστικές αλλαγές και καθοριστικές τομές για το καλό του νησιού μας. Καλορίζικος!".

Αναλυτικά το καλοσώρισμα του Δημάρχου στους παλιούς και νέους συνεργάτες του:

Ο κ. Κουκάς με την κα Ειρήνη Πάουλα

"Η Ειρήνη Πάουλα, έχει μεγαλώσει στη Μύκονο, έχει σπουδάσει στο εξωτερικό και σήμερα είναι παντρεμένη και έχει ένα γιό.
Η Ειρήνη ανήκει στη νέα γενιά ντόπιων, επιτυχημένων επιχειρηματιών του νησιού έχοντας στο ενεργητικό της μεγάλη εμπειρία στον τομέα της φιλοξενίας. 
Παράλληλα έχει παρουσιάσει πλούσια κοινωνική δράση, ειδικά στα ζητήματα της Παιδείας.
Εμπιστεύθηκε το συνδυασμό μας γιατί θεωρεί πως απαρτίζεται από μια ομάδα με αγάπη για το νησί και πως με πίστη στις παραδόσεις, αλλά ανοιχτό μυαλό θα κρατήσουμε τη Μύκονο πρώτη και καλύτερη. Καλωσόρισες !".
 

Ο κ. Κουκάς με την κα Τόνια Ανδρονίκου

"Η Τόνια Ανδρόνικου είναι εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος από το 2014 με την παράταξή μας. Διετέλεσε για 2 χρονια Προέδρος της Επιτροπής Τουρισμού. Από τη θέση αυτή συνέβαλε στο άνοιγμα της τουριστικής αγοράς σε Ινδία, Κίνα και ΗΑΕ. Την ευχαριστώ για τη συνεργασία, την συνεπειά της, αφού δεν έλειψε σχεδόν από κανένα δημοτικό συμβούλιο και την ανανέωση της εμπιστοσύνης της στο συνδυασμό μας και στο πρόσωπό μου. Η «Πρωτοβουλία Δράσης» έμπρακτα ενθαρρύνει και υποστηρίζει τη συμμετοχή των γυναικών σε θέσεις πολιτικής ευθύνης και εκπροσώπησης και αυτό θα συνεχίσουμε να πράττουμε, αφού ολες οι Μυκονιατισσες είναι προικισμένες γυναίκες που έχουν και πρέπει να προσφέρουν πολλά στον τόπο μας".

Ο κ. Κουκάς με τον κ. Τζάκο

"Ο Αλέξης Τζάκος είναι παντρεμένος με 2 παιδιά. Είναι Τοπογράφος Μηχανικός με δικό του γραφείο στη Μύκονο. Απόφοιτος του Ε.Μ.Π. Τοπογράφων Μηχανικών, με Μεταπτυχιακές Σπουδές στα Γεωγραφικά Συστήματα πληροφοριών στο χωροταξικό και πολεοδομικό σχεδιασμό. Ανανέωσε την εμπιστοσύνη του στην ομάδα μας για να ενισχύσει την προσπάθεια για να παραμείνει το νησί μας ένας κορυφαίος διεθνής τουριστικός προορισμός, που θα διατηρήσει την πολιτιστική του ταυτότητα και το μοναδικό του χαρακτήρα".