«Φεγγάρι καβάλα στο Βούβαλο» από την Θεατρική Ομάδα Μυκόνου | Πρόγραμμα παραστάσεων

«Φεγγάρι καβάλα στο Βούβαλο» από την Θεατρική Ομάδα Μυκόνου | Πρόγραμμα παραστάσεων

 

Το έργο του Κεν Λουτβινγκ "Φεγγάρι καβάλα στο βούβαλο" ανεβάζει στα τέλη Μαρτίου η Θεατρική Ομάδα Μυκόνου.

Οι παραστάσεις θα δοθούν από την Παρασκευή 29 Μαρτίου και θα διαρκέσουν μέχρι και την Τρίτη 2 Απριλίου στην αίθουσα της ΚΔΕΠΠΑΜ στο Ματογιάννι και ώρα 9:00 το βράδυ.

Λίγα λόγια για το έργο από τον σκηνοθέτη Δομίνικο-Δημήτριο Κουκά

Το έργο μας αποσυναρμολογεί και γεννά επί σκηνής το μυστικό κόσμο της καθημερινότητας τνω 'εργατών" του χώρου, ένα θέατρο μέσα στο θέατρο. Σκηνές απείρου κάλλους, ενός χαοτικού μικρο-περιβάλλοντος του θεάτρου, μας ξεναγεί στα ενδότερα των μικροβιακών εγωισμών των ηθοποιών... καρικατούρων μας. 

Ζηλοτυπίες διαδέχονται πόθους, κάτω από βαρύτιμες αυλαίες. Περίτρανα τρόπαια παλαιότερων ρόλων μπερδεύονται με τα πιο απλά όνειρα του ηθοποιού, που δεν παύει να είναι κι ένας απλός άνθρωπος, (μακριά από την διασημότητα ολίγων λεπτών).

Οι χαρακτήρες πλάθονται με ελλατώματα, που αντιστοιχούν στον καθένα μας. Βαθιά, αποκαλυπτική κριτική ή μια διασκεδαστική ματιά στον κόσμο των παρασκηνίων και στο μικρόκοσμό τους, που είναι καθρέπτης του Κόσμου μας; 

Ε. λοιπόν, όπως αναφέρει ο σκηνοθέτης, εσείς αποφασίζετε!

Ερμηνεύουν με σειρά εμφάνισης: Σταυρούλα Βενιζέλου & Βάσια Γκότση, Ραφαέλα Βερβέρη, Μάριος Ξυδάκης, Αρτέμης Ευθυμίου, Μαρία Μαλλιάκου, Θάνος Δελαπάσχος, Δήμητρα Κουσαθανά & Αμαλία Πάντου, Δομίνικος Δημήτριος Κουκάς.