Νέα πρόσωπα στηρίζουν με εμπιστοσύνη τον Κουκά | Η ανανέωση συνεχίζεται...

Νέα πρόσωπα στηρίζουν με εμπιστοσύνη τον Κουκά | Η ανανέωση συνεχίζεται...

 

 

Σε καθημερινή βάση ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς παρουσιάζει τους συνεργάτες του και δηλώνει δυναμικά το παρόν στις εκλογές του Μαϊου. 

Ο Γιώργος Κουσαθανάς και η Κατερίνα Αποστόλου είναι δύο νέοι συνεργάτες του Δημάρχου και υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι στις εκλογές του Μαϊου. 

Ο κ. Κουκάς δήλωσε για τους νέους συνεργάτες του:

" Η Κατερίνα Αποστόλου κατοικεί στον Πετεινάρο και είναι παντρεμένη με δύο παιδιά. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στις οικογενειακές επιχείρησεις στον τομέα του τουρισμού και των ακινήτων. Εμπιστεύθηκε την ομάδα μας γιατί πιστεύει, ότι η νέα γενιά λόγω όρεξης, κουράγιου και υπομονής πρέπει να είναι στην πρώτη γραμμή. Θεωρεί "ευλογία" την ανάπτυξη του νησιού μας και θέλει να συμβάλει στην προσπάθεια για αναβάθμιση των υποδομών με σεβασμό στο περιβάλλον και τη διατήρηση της φυσιογνωμίας του νησιού".

Ο Γιώργος Κουσαθανάς (Αβιολέτης) κάτοικος της περιοχής των Παραδεισίων είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά. Είναι άνθρωπος φιλότιμος, εργατικός αλλά εξίσου δυναμικός και δεν διστάζει να πει τη γνώμη του για ο,τι αφορά τον τόπο του που τόσο αγαπά. Η αδυναμία του είναι η σκοποβολή και όνειρο του μια μέρα να δημιουργηθεί στο νησί μας ένα σκοπευτήριο με ευρωπαϊκές προδιαγραφές και να ασχοληθούν μικροί και μεγάλοι με αυτό το ξεχωριστό Ολυμπιακό Άθλημα. Καλωσόρισες Γιώργο και σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη, μαζί θα δουλέψουμε να κάνουμε το όνειρο σου πραγματικότητα".