Η πρώτη δήλωση του νέου Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γ. Ρουσουνέλου

Η πρώτη δήλωση του νέου Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γ. Ρουσουνέλου

 

Στην αγαστή συνεργασία όλων των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και των υπαλλήλων του Δήμου προσβλέπει ο νέος πρόεδρος του Σώματος Γιώργος Ρουσουνέλος με σκοπό να αντιμετωπιστούν οι πολλαπλές προκλήσεις που αντιμετωπίζει το νησί, όπως αναφέρει στην πρώτη δήλωσή του μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.
 
Ο κ. Ρουσουνέλος ευχαριστεί τον Δήμαρχο κ. Κουκά για την "άκρως τιμητική πρόταση" για την ανάληψη των καθηκόντων του προέδρου και όλους τους Δ.Σ. για την ομόφωνη στήριξή τους και δεσμεύεται ότι θα εξαντλήσει όλες του τις δυνάμεις, ώστε να λειτουργεί δίκαια, αντικειμενικά και αποτελεσματικά". 
 
Αναλυτικά η δήλωση του κ. Ρουσουνέλου:
 
"Κύριε Δήμαρχε,
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Κυρίες και κύριοι,
 
Θέλω από καρδιάς να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου εκλέγοντάς με Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μυκόνου. 
 
Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στο Δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Κουκά για την άκρως τιμητική πρόταση που μου έκανε γι΄ αυτήν  τη σημαντική θέση.
Υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης αυτής.
 
Προσβλέπω στη συνεργασία με όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και με τους υπαλλήλους του Δήμου, που στηρίζουν ακούραστα το έργο μας.
Αντιλαμβανόμενος την ευθύνη που απορρέει από την θέση αυτή, δεσμεύομαι ότι θα εξαντλήσω όλες μου τις δυνάμεις, ώστε να λειτουργώ δίκαια, αντικειμενικά και αποτελεσματικά. 
 
Σ’ αυτή τη θέση έχουν θητεύσει σημαντικοί άνθρωποι της τοπικής νησιωτικής μας κοινωνίας και από αυτό το συλλογικό όργανο έχουν ληφθεί αποφάσεις που σφράγισαν την  πορεία του τόπου μας.
 
Οι αυξημένες ανάγκες που απαιτούνται για τη λύση των πολλών και σύνθετων προβλημάτων που έχει ανάγκη ο  τόπος μας  με οδηγούν στη σκέψη και το καθήκον να ζητήσω την ενεργή βοήθεια όλων σας σε μια γόνιμη και ειλικρινή συμμετοχή.
 
Οι προκλήσεις είναι πολλές και έχουμε το χρέος, γι’ αυτόν εδώ τον τόπο, να τις αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά και με ανιδιοτέλεια.
 
Θέλω, επίσης, να καλεσω όλους τους Μυκονιάτες  και τις Μυκονιάτισσες να συνεργαστούν με τη Δημοτική Αρχή για όλα τα φλέγοντα θέματα του τόπου μας και ενόψει τουριστικής περιόδου. 
 
Ευχαριστώ και πάλι όλους σας.
Γιώργος Ρουσουνέλος
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Μυκόνου".