Συνεχίζει να εκπλήσσει ο Κουκάς! Φρέσκα πρόσωπα, νέοι στόχοι

Συνεχίζει να εκπλήσσει ο Κουκάς! Φρέσκα πρόσωπα, νέοι στόχοι

 

 

 

Άλλα δύο νέα πρόσωπα ανακοινώθηκαν μέσα στο Σαββατοκύριακο από τον Δήμαρχο Μυκόνου. Ο κ. Κουκάς καλοσώρισε στον συνδυασμό του την Βασιλική Βιγλιάρη και τον Αλέξανδρο Συριανό, οι οποίοι συστρατεύτηκαν μαζί του εκφράζοντας την εμπιστοσύνη τους στην υπεύθυνη στάση του και στην πολιτική του απέναντι στους τομείς που έχουν ως επίκεντρο τον άνθρωπο, όπως η παιδεία και ο πολιτισμός.

Ο 21χρονος Αλέξανδρος Συριανός είναι μέχρι στιγμής ο νεώτερος υποψήφιος σε αυτές τις εκλογές, και αν θυμόμαστε σωστά και σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις τουλάχιστον της τελευταίας 35ετίας. Ο κ. Κουκάς είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους νέους οι οποίοι του δείχνουν την εκτίμησή τους και παράλληλα εκφράζουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του. 

Σήμερα ο Δήμαρχος ανακοίνωσε την Βάσω Βιγλιάρη, η οποία δραστηριοποιείται χρόνια στον τραπεζικό κλάδο. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του "Η Βάσω Βιγλιάρη είναι Μυκονιάτισσα και δραστηριοποιείται χρόνια στον τραπεζικό κλάδο. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά. Πιστεύει ότι τα τελευταία χρόνια έχει συντελεστεί σημαντικό έργο στην παιδεία, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό και θέλει να συστρατευτεί μαζί μας για να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας και τις επιλογές της νέας γενιάς. Καλωσόρισες Βάσω!".

Ενώ για το νεαρό Αλέξανδρο ανέφερε χαρακτηριστικά "Ο Αλέξανδρος Συριανός μεγάλωσε στον Άγιο Λάζαρο. Είναι 20 ετών και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στις οικογενειακές επιχειρήσεις, στον τομέα του τουρισμού. Αγαπά πολύ τον τόπο του και θέλει να προσφέρει σε αυτόν και να αλλάξει ό,τι τον ενοχλεί. Με φρέσκα μυαλά και φρέσκες ιδέες, είναι βέβαιο πως θα εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο αύριο στο νησί μας".