Μιχάλης Ζουγανέλης: «Θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου για να φέρω σε πέρας τις προκλήσεις της καθημερινότητας»

Μιχάλης Ζουγανέλης: «Θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου για να φέρω σε πέρας τις προκλήσεις της καθημερινότητας»

 

 

Με επιστολή του προς τον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Μιχάλης Ζουγανέλης εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του για την εμπιστοσύνη που του έδειξε και υπόσχεται ότι θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να φέρει σε πέρας τον δύσκολο τομέα της καθημερινότητας για την βελτίωση της ζωής των πολιτών.
 
Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στην επιστολή: 
 
"Κύριε Δήμαρχε, 
Αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη σας και τις θέσεις ευθύνης που μου αναθέσατε, τόσο ως πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. την οποία υπηρετώ μέχρι σήμερα, όσο και τώρα στην θέση του Αντιδημάρχου Καθημερινότητας.
 
Θεωρώ ότι πρόκειται για έναν από τους πιο νευραλγικούς τομείς του Δήμου και από την πλευρά μου θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου για να ανταπεξέλθω με αποτελεσματικότητα στα καθήκοντά μου, τόσο ως αντιδήμαρχος, όσο και ως Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. 
 
Ο Δήμος μας δίνει καθημερινά εξετάσεις και έχει ανταπεξέλθει με επιτυχία σε δύσκολες καταστάσεις και κάτω από αντίξοες σε πολλές περιπτώσεις, συνθήκες.
 
Η καθημερινότητα αποτελεί μία ακόμη πρόκληση καθώς τα προβλήματα που προκύπτουν έχουν άμεση σχέση με την ποιότητα ζωής των πολιτών. 
 
Κύριε Δήμαρχε σας διαβεβαιώ ότι θα κάνω το καλύτερο δυνατό ώστε να φέρω σε πέρας με επιτυχία στο έργο που μου αναθέσατε και υπόσχομαι ότι με επιμέλεια και ευαισθησία θα δώσω τη μάχη ώστε να είμαστε αποτελεσματικοί και χρήσιμοι, δίνοντας λύση σε κάθε κάλεσμα των Δημοτών. 
 
Με θερμές ευχαριστίες
 
Μιχάλης Ζουγανέλης 
Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας