Με το βλέμμα στο αύριο δυναμικά μπροστά με Κουκά ο Θεοχάρης Κουσαθανάς και ο Γιώργος Ρουσουνέλος

Με το βλέμμα στο αύριο δυναμικά μπροστά με Κουκά ο Θεοχάρης Κουσαθανάς και ο Γιώργος Ρουσουνέλος

 

Μετά το ξεκαθάρισμα που έγινε στον συνδυασμό του Δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά, η Πρωτοβουλία Δράσης προχωρά με πολλά φρέσκα πρόσωπα που έχουν όραμα και όρεξη για δουλειά.  

Οι εκκρεμότητες έκλεισαν και πλέον όλοι κοιτούν με αισιοδοξία το μέλλον και προχωρούν κοιτώντας σταθερά μπροστά. 

Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του Δημάρχου, άνεμος ανανέωσης πνέει στον συνδυασμό και πολλά νέα πρόσωπα ετοιμάζονται να δώσουν το παρών στις εκλογές του Μαϊου, τα οποία θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες, ενώ οι συνοδοιπόροι του Κώστα Κουκά τα τελευταία χρόνια ανανεώνουν την στήριξη και την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του.

Ήδη το τελευταίο διήμερο όπως ανακοινώθηκε τόσο ο Γιώργος Ρουσουνέλος, όσο και ο Θεοχάρης Κουσαθανάς, συνεχίζουν κοντά στον Δήμαρχο τις προσπάθειές τους για ένα νησί πρότυπο, τόσο στον χώο της παιδείας, όσο και στην καθημερινότητά του.

Ο Γιώργος Ρουσουνέλος, γέννημα θρέμμα Μυκονιάτης, είναι Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και διευθυντής του ΕΠΑΛ Μυκόνου. Ως Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας συντόνισε την πλήρη αναβάθμιση όλων των εγκαταστάσεων των σχολείων και συνέβαλε στην ομαλή λειτουργία των Σχολικών Επιτροπών.
 
"Τον ευχαριστώ για την ανανέωση της εμπιστοσύνης του στον συνδυασμό μας. Είμαι σίγουρος πως μαζί θα προσφέρουμε ακόμα περισσότερα για την αναβάθμιση της παιδείας αλλά και την ανάπτυξη του νησιού μας και τα επόμενα χρόνια. Η παιδεία είναι η βάση κάθε αλλαγής και προόδου" ανέφερε ο κ. Κουκάς.
 

Ο Θεοχάρης Κουσαθανάς - (Μαούνας) ειναι πετυχημένος επιχειρηματίας στον τομέα της αλιείας και Δημοτικός Σύμβουλος του νησιού μας. Από τους αθόρυβους, αποτελεσματικούς συνεργάτες, πιστός του δόγματος "πρώτα απ´όλα το αποτέλεσμα". Συνεχίζουμε μαζί με συνέπεια και αποφασιστικότητα για να πάμε το νησί μας ακόμα πιο ψηλά, τόνισε ο κ. Κουκάς αναφερόμενος στο πρόσωπο του κ. Θεοχάρη.