(φωτό) Εγκαίνια και Αγιασμός στον δημοτικό κοιτώνα για τους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στη Μύκονο

(φωτό) Εγκαίνια και Αγιασμός στον δημοτικό κοιτώνα για τους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στη Μύκονο

 

Μέσα σε φιλικό και ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η σεμνή τελετή του αγιασμού και των εγκαινίων που πραγματοποίησε ο Δήμος Μυκόνου με αφορμή την έναρξη της λειτουργίας του δημοτικού κοιτώνα για τους εκπαιδευτικούς του νησιού, που νοίκιασε ο Δήμος Μυκόνου στην περιοχή Δρακουρή. 

Τα εγκαίνια πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς παρουσία της Αντιδημάρχου κας Ειρήνης Γρυπάρη, του προέδρου του Δ.Σ. Γιώργου Ρουσουνέλου, του απερχόμενου προέδρου Μιλτιάδη Ατζαμόγλου, της επικεφαλής της ΚΕΠΟΜ Άννας Καμμή, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και του Δ.Δ. Χώρας και εκπαιδευτικών από διάφορες βαθμίδες της εκπαίδευσης. Τον αγιασμό πραγματοποίησε ο π. Γεώργιος Κουσαθανάς.

Ο δημοτικός κοιτώνας στεγάζεται στο πρώην ξενοδοχείο Γκύζη το οποίο θα στεγάζει πλέον περί τους 25 εκπαιδευτικούς στα πρόσφατα ανακαινισμένα δωμάτια και τα διαμερίσματα του.

Ένα πάγιο αίτημα των εκπαιδευτικών ικανοποιήθηκε με την σημαντική συμβολή του Δήμου της Μυκόνου ο οποίος τα τελευταία χρόνια ήρθε αντιμέτωπος με το έντονο πρόβλημα στέγασης που παρατηρήθηκε στο νησί και το αντιμετώπισε με μεγάλη επιτυχία. 

Πρόκειται για τον δεύτερο δημοτικό κοιτώνα μετά από αυτόν που λειτουργεί ήδη τα τελευταία δύο χρόνια στο  κτήριο του Δήμου που στεγάζονταν το πρώην λιμεναρχείο στη χώρα Μυκόνου.