Κλείνει λόγω εργασιών η πλατεία Καραολή δίπλα στο Δημαρχείο | Δείτε τις ημερομηνίες

Κλείνει λόγω εργασιών η πλατεία Καραολή δίπλα στο Δημαρχείο | Δείτε τις ημερομηνίες

 

Κλειστή από την Παρασκευή 8/3 μέχρι και την Δευτέρα 25/3 θα παραμείνει η πλατεία Καραολή και Δημητρίου δίπλα στο Δημαρχείο Μυκόνου, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε η πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μυκόνου κ. Ελένη Καλπουρτζή. Η κα Καλπουρτζή, ενημερώνει για την έκβαση των εργασιών και για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν για την ολοκλήρωση του έργου που συντελλείται στο παλιό λιμάνι Μυκόνου.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μυκόνου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου με τίτλο: "Αναβάθμιση των υποδομών και βελτίωση των εγκαταστάσεων του παλαιού λιμένα Μυκόνου" για την εξυπηρέτηση επιβατών και την ασφάλεια της ναυσιπλοϊας το οποίο εξελίσσεται αυτή την περίδο στο Παλιό λιμάνι Μυκόνου, η Ανάδοχος εταιρεία "Αίθρα" αναμένεται να προβεί σε καθαίρεση των πλακοστρώσεων της πλατείας "Καραολή και Δημητρίου" με σκοπό τη διέλευση δικτύων και κατόπιν την κατασκευή πλάκας υπόβασηςμε κατάλληλες ρύσεις από σκυρόδεμα και επίστρωσης με νέες πλάκες Πάρου. 

Ο συγκεκριμένος χώρος δεν θα είναι προσβάσιμος για είσοδο οχημάτων από το Δημαρχείο προς την Παραπορτιανή από τις 8/3/2019 έως τις 25/3/2019. Για λόγους ασφαλείας και καθαριότητας θα υπάρχει μικρή λωρίδα πρόσβασης οχημάτων σε περίπτωση ανάγκης. 

Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε τα πληρώματα των οχημάτων σας για την αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων προς την Παραπορτιανή αλλά και για την Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης, σε περίπτωση κινδύνου.