Ξεκινούν από στιγμή σε στιγμή οι μπουλντόζες – προχωρά η κατεδάφιση στα Διβούνια

Ξεκινούν από στιγμή σε στιγμή οι μπουλντόζες – προχωρά η κατεδάφιση στα Διβούνια

 

 

 
 
Αρχίζει σε λίγο η κατεδάφιση των κτιρίων που βρίσκονται στον αιγιαλό, στα
Διβούνια του Καλαφάτη. 
 
Το σήμα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης εστάλει πριν από λίγο στο αστυνομικό τμήμα Μυκόνου και η κατεδάφιση θα προχωρήσει για όλα τα κτίσματα, όπως ήταν προγραμματισμένη, εκτός από δύο για τα οποία εκκρεμεί η απόφαση επί των ενστάσεων που έχουν γίνει, η οποία αναμένεται αύριο. 
 
Το πρωί στην περιοχή βρέθηκαν ο πρώην Δήμαρχος Αθανάσιος Κουσαθανάς Μέγας, ο πρώην Αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Βαμβακούρης και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Ανδρέας Φιορεντίνος και Κωνσταντίνος Κουκάς και άλλοι υποψήφιοι σύμβουλοι. 
 
Χθες το απόγευμα είχαν επίσης επισκεφτεί τους κατοίκους της περιοχής ο κ. Κ. Κουκάς και η Δημαρχεύουσα κα. Ειρήνη Γρυπάρη. 
 
Νωρίτερα σήμερα υπήρξαν αντιδράσεις των κατοίκων και έντονη λογομαχία μεταξύ των κατοίκων και της δικηγόρου της εταιρείας που έχει αγοράσει την περιοχή, την οποία κατέγραψε η κάμερα του Mykonosdaily.gr και η οποία θα ακολουθήσει σε νέα ανάρτηση. 
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή δεν θίγεται καμία κατοικία ή επιχείρηση που βρίσκεται στα Διβούνια και οι κατεδαφίσεις αφορούν μόνο μικρές αποθήκες που είναι κτισμένες στον αιγιαλό.