Παραιτήθηκε από τη θέση του Δ.Σ. ο Απόστολος Νάζος

Παραιτήθηκε από τη θέση του Δ.Σ. ο Απόστολος Νάζος

 

Συνεχίζονται οι ανακατατάξεις στο Δημοτικό Συμβούλιο. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της ΚΕΠΟΜ, καθώς ο Απόστολος Νάζος παραιτήθηκε από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου.
 
Ο κ. Νάζος ανέλαβε τα καθήκοντα του Δημοτικού Συμβούλου το 2016, μετά την παραίτηση του Δημήτρη Ρουσουνέλου ακολουθώντας την καταστατική αρχή της ΚΕΠοΜ για την κυλιόμενη εκπροσώπηση.
 
Ο ίδιος είχε διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος και με τον Χρήστο Βερώνη στο παρελθόν, ενώ το 2014 είχε κατέβει με την ΚΕΠοΜ στις Δημοτικές Εκλογές. Την παραίτηση του από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου υπέβαλε την Παρασκευή 22/2, σύμφωνα με ανακοίνωση της Κίνησης Ενεργών Πολιτών Μυκόνου. 
 
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Κίνησης "ευχαριστούμε τον κ. Νάζο για την παρουσία του στα δημοτικά συμβούλια και τη σθεναρή του στάση. Μοιραστήκαμε μαζί σε προσωπικό και θεσμικό επίπεδο την αγάπη και την έγνοια, για την Μύκονο που αγαπάμε, και, που αξίζει πάντα το καλύτερο".
 
Την θέση του θα καταλάβει ο επόμενος στη σειρά σε σταυρούς προτίμησης με το ψηφοδέλτιο της ΚΕΠοΜ, "στο πλαίσιο της κυλιόμενης εκπροσώπησης", όπως τονίζεται στην ανακοίνωση.