Προβλήματα στην λειτουργία ολοήμερου σχολείου μετά την παραίτηση νηπιαγωγού | Σε απόγνωση οι γονείς

Προβλήματα στην λειτουργία ολοήμερου σχολείου μετά την παραίτηση νηπιαγωγού | Σε απόγνωση οι γονείς

 

Τον έντονο προβληματισμό και την διαμαρτυρία του εκφράζει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Νηπιαγωγείου Χώρας Μυκόνου για την καθυστέρηση που παρατηρείται στην αντικατάσταση της παραιτηθείσας νηπιαγωγού του 1ου Νηπιαγωγείου, σύμφωνα με την εφημερίδα Mykonos News

Η συγκεκριμένη νηπιαγωγός, όπως τονίζεται σε επιστολή του Συλλόγου που στάλθηκε στο Υπ. Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, την Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κυκλάδων και Δήμο Μυκόνου, παραιτήθηκε από το σχολείο από τις αρχές του χρόνου και ακόμη δεν έχει γίνει η αντικατάστασή της.

Το γεγονός αυτό έχει ως συνέπεια τη μη λειτουργία του ολοήμερου τμήματος του σχολείου, το οποίο απασχολεί 20 και πλέον μαθητές. Στην επιστολή την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος π. Γεώργιος Κουσαθανάς και η γραμματέας κα Βασιλική Γκότση, οι γονείς εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκεια τους καθώς η μη σωστή λειτουργία του σχολείου επηρεάζει άμεσα τον οικογενειακό προγραμματισμό αλλά και την επαγγελματική τους ζωή.

Επιφυλασσόμενοι για περαιτέρω ενέργειες, όπως αναφέρουν, οι γονείς ζητούν την άμεση απόκριση όλων των υπεύθυνων φορέων για την άμεση επίλυση του προβλήματος προκειμένου να επανέλθει η ομαλότητα στη λειτουργία του σχολείου και των οικογενειών τους.