Τι γίνεται με τους δρόμους; Απαντήσεις από τον Αντιδήμαρχο Αλέξανδρο Κουκά

Τι γίνεται με τους δρόμους; Απαντήσεις από τον Αντιδήμαρχο Αλέξανδρο Κουκά

 

 

Οι συνεχείς βροχοπτώσεις δυσκολεύουν την αποκατάσταση του οδικού δικτύου της Μυκόνου το οποίο σε πολλές περιπτώσεις παρουσιάζει προβλήματα.
 
Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που διαδέχονται το ένα το άλλο και η βροχή που πέφτει φέτος τον χειμώνα, αν και καταλυτική για την εξάλειψη της λειψυδρίας, έχει ως αποτέλεσμα να γεμίσουν λακκούβες πολλά σημεία του οδικού δικτύου στο νησί τα οποία χρίζουν άμεσης αποκατάστασης.
 
Το θέμα απασχολεί την δημοτική αρχή και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Κουκάς με σχετική ανακοίνωσή του ενημερώνει τους δημότες για τις εργασίες αποκατάστασης και απευθύνει έκκληση για τα ογκώδη αντικείμενα. 
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση: 
 
"Αγαπητοί Μυκονιάτες, συντοπίτες μας και φίλοι του νησιού μας
 
θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι γνωρίζουμε πολύ καλά την κατάσταση που επικρατεί με τις λακκούβες σε ορισμένα σημεία των δρόμων μας.
 
Όπως αντιλαμβάνεστε είναι αδύνατη η επισκευή τους αυτήν την στιγμή λόγω των συνεχών βροχοπτώσεων. Ως εκ τούτου θα επιληφθούμε της κατάστασης όταν αυτό θα είναι εφικτό.
 
Σας γνωρίζουμε επίσης ότι μεγάλο έργο αποκατάστασης οδοστρώματος, το οποίο έχει ήδη υπογραφεί, θα ξεκινήσει αμέσως μόλις μας το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες!
 
Όσον αφορά τα ογκώδη αντικείμενα (στρώματα, έπιπλα, μπάζα κ.λ.π.) θα θέλαμε να συμβάλλεται στην μη απόρριψή τους αυτές τις ημέρες μέχρι να τελειώσουν οι βροχές και να είναι δυνατή η αποκομιδή τους".
 
 
Με εκτίμηση
 
Αλέξανδρος Δ. Κουκάς
Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Τεχνικών έργων