Φωτογραφίες και βίντεο από την κοπή πίτας του Απολλώνιου Ομίλου

Φωτογραφίες και βίντεο από την κοπή πίτας του Απολλώνιου Ομίλου

 

Την καθιερωμένη κοπή της Αγιοβασειλιόπιτας του πραγματοποίησε ο Απολλώνιος Όμιλος Μυκόνου στο εστιατόριο apaggio στον Ορνό. Ήταν ο πρώτος σύλλογος που έκοψε την βασιλόπιτα του για την φετινή χρονιά.
 
Μετά την ευχή της πίτας από τον πρωτοπρεσβύτερο π. Βασίλειο Τζανιδάκη, ο Δήμαρχος κ. Κουκάς ευχήθηκε καλή Χρονιά και πολλές επιτυχίες στον δραστήριο Όμιλο δηλώνοντας αρωγός στις προσπάθειές του.
 
 
 
Ευχές απηύθυνε και ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος για θέματα πολιτισμού Στέλιος Μπρίγγος, ο οποίος αναφέρθηκε στον πολιτισμό που εκπέμπεται μέσω των συλλόγων στο νησί. 
 
 
 
 
 
Η πρόεδρος του Συλλόγου κα Μαρία Μπαρμπαρή δεν μπόρεσε να παραστεί για οικογενειακούς λόγους, ωστόσο ο κ. Νάσος Κόλλιας απηύθυνε χαιρετισμό και ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα του Ομίλου. 
 
 
 
 
Ο κ. Κόλλιας αναφέρθηκε και στις επικείμενες δράσεις του Απολλώνιου για το 2019 όπου μεταξύ των άλλων περιλαμβάνεται και η αδελφοποίηση του Ομίλου με το Λύκειο Ελληνίδων στη Σύρο, μια ιδιαίτερη εκδήλωση στην οποία κάλεσε τον κόσμο να παραβρεθεί. 
 
 
Μετά το πέρας ακολούθησε η κλήρωση για το φλουρί το οποίο κέρδισε η κα Έφη Συριανού.