Η Μύκονος ζει την μαγεία των Χριστουγέννων σε χώρα και Άνω Μερά - Δείτε το πρόγραμμα

Η Μύκονος ζει την μαγεία των Χριστουγέννων σε χώρα και Άνω Μερά - Δείτε το πρόγραμμα

 

 

Ένα διήμερο γεμάτο με Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους θα πραγματοποιηθεί την παραμονή και ανήμερα της μεγάλης γιορτής, 24 και 25 Δεκέμβρη.
 
Σε συνέχεια των εκδηλώσεων που ξεκίνησαν στις αρχές του μήνα και έβαλαν μικρούς και μεγάλους στο κλίμα των γιορτών, η Δημοτική Αρχή προχωρά σε ένα ακόμη διήμερο εκδηλώσεων να συμβάλλει ακόμα περισσότερο στο κλίμα των Χριστουγέννων.
Η αίθουσα της ΚΔΕΠΠΑΜ ντύνεται γιορτινά και σας περιμένει σε ένα λαμπερό Χριστουγεννιάτικο Πάρτυ την παραμονή των Χριστουγέννων στο Ματογιάννι και ανήμερα τα Χριστούγεννα στην Άνω Μερά με στόχο τη ψυχαγωγία και τη διασκέδαση τόσο των μικρών όσο και των μεγάλων. 
 
Μια συνδυαστική παράσταση μαγείας και παιχνιδιού που για πρώτη φορά γίνεται στο νησί τις ημέρες αυτές. 
 
Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου από τις 17.00 το απόγευμα έως τις 19.00 στην αίθουσα της ΚΔΕΠΠΑΜ στο Ματογιάννι και την Τρίτη 25 Δεκεμβρίου από τις 10.30 το πρωί έως τις 12.30 στην Άνω Μερά.
 
Κοντά στους κατοίκους που παραμένουν στο νησί τις γιορτινές ημέρες δηλώνει ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς τονίζοντας ότι "είμαστε εδώ για να τους προσφέρουμε μια μοναδική Χριστουγεννιάτικη εμπειρία, με χαρά και διασκέδαση στο πνεύμα των Χριστουγέννων". Όπως επεσήμανε ότι η Δημοτική Αρχή εργάζεται για ένα νησί ζωντανό 365 μέρες το χρόνο και εξέφρασε τις ευχαριστίες του σε όλους τους εθελοντές που είναι πάντα παρών για την υλοποίηση όλων των εκδηλώσεων.