Έρχεται η πρώτη εικονική βοηθός στις κρουαζιέρες της Μεσογείου κι έχει όνομα ελληνικό!

Έρχεται η πρώτη εικονική βοηθός στις κρουαζιέρες της Μεσογείου κι έχει όνομα ελληνικό!

 

 

Η πρώτη εικονική προσωπική βοηθό εν πλω φέρνει η Cruiseway Travel. Η αντιπρόσωπος της MSC Cruises για την Ελλάδα, παρουσιάζει το κρουαζιερόπλοιο MSC Bellissima το οποίο θα κάνει κρουαζιέρες στη Μεσόγειο από την Άνοιξη μέχρι το Φθινόπωρο του 2019 και θα διαθέτει την πρώτη εικονική προσωπική βοηθό μέσα στην καμπίνα σας.
 
Το όνομά της είναι «Zoe», από την Ελληνική λέξη Ζωή, που μόνο η ζωή της λείπει. Η Zoe είναι η «προσωποποίηση» της σύγχρονης τεχνολογίας που έχει ενσωματωθεί στο MSC Bellissima κάνοντας το, το πιο καινοτόμο πλοίο που ταξιδεύει στις θάλασσες σήμερα. Η τεχνολογία αυτή διασυνδέει τους ταξιδιώτες με το πλήρωμα και το πλοίο, θέτοντας τον έλεγχο των διακοπών τους στα χέρια τους. 
 
«Απλά μιλάτε με την Zoe, λέγοντας ΟΚ Zoe για να ξεκινήσει το σύστημα, και εκείνη θα σας δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Έτσι η MSC Cruises καταφέρνει να προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο γρήγορης εξυπηρέτησης πελατών, μέσα στην άνεση της σουίτας σας και χάρη σε ένα πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για εσάς. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που φέτος οι αγαπημένοι πελάτες μας θα μπορούν να χαρούν αυτό το τεχνολογικό επίτευγμα. Η Zoe απαντά σε κάθε τι που έχει να κάνει με το ταξίδι σας, σας καθοδηγεί στο πλοίο, σας κάνει κρατήσεις σε εστιατόρια, και φτιάχνει το προσωπικό σας ημερολόγιο πάνω στο πλοίο.» ανακοίνωσε η κ. Τατιάνα Χάμπα, πρόεδρος της εταιρίας Cruiseway Travel.
 
Η Cruiseway Travel προσφέρει για ακόμα μια χρονιά ειδικά σχεδιασμένα δρομολόγια για την ελληνική αγορά με αναχώρηση από Πειραιά προς διάφορους προορισμούς μεταξύ των οποίων και η Μύκονος. 
 
Δύο κρουαζιερόπλοια της MSC Cruises θα δίνουν τη δυνατότητα επιβίβασης Ελλήνων από τον Πειραιά τους καλοκαιρινούς μήνες του 2019 για εβδομαδιαίες κρουαζιέρες στην Αδριατική Θάλασσα. Φέτος για πρώτη φορά στα κρουαζιερόπλοια της MSC Cruise θα καλωσορίζουν και θα μιλάνε και Ελληνικά στους επιβάτες τους.