Το κόστος των ακτοπλοϊκών μετακινήσεων των αστυνομικών ανάμεσα στα θέματα του 29ου συνέδριο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α

Το κόστος των ακτοπλοϊκών μετακινήσεων των αστυνομικών ανάμεσα στα θέματα του 29ου συνέδριο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α

 

 

 

Ο πρόεδρος (Α/Υ ΖΗΦΟΣ Αναστάσιος), ο γενικός γραμματέας (Α/Α’ ΒΑΣΙΛΑΛΗΣ Πέτρος) και οι τρεις αντιπρόσωποι (Α/Υ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Ευθύμιος, Α/Β’ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ Βασίλειος και Υ/Α’ ΔΟΞΑΚΗΣ Βασίλειος), έπειτα από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, συμμετείχαν στο 29ο εκλογοαπολογιστικό συνέδριο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α., που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 10-11 Δεκεμβρίου 2018 στη Χαλκίδα.
 
Στο πλαίσιο του συνεδρίου ο πρόεδρος της Ένωσης μας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε ζητήματα όπως:
•         Το κόστος των ακτοπλοϊκών μετακινήσεων των αστυνομικών κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους
•         Η εξασφάλιση κάρτας ελεύθερης μετακίνησης με τα ΜΜΜ της Αττικής στους αστυνομικούς της περιφέρειας.
•         Η έγκαιρη και επαρκής ενίσχυση με αστυνομικό προσωπικό των Υπηρεσιών που είναι επιφορτισμένες με την αστυνόμευση των αεροδρομίων και τουριστικών προορισμών της περιοχής μας, τουλάχιστον από το μήνα Απρίλιο
•         τη στελέχωση των γενικών και μερικών διαχειρίσεων των επιτελείων των Γενικών Περιφερειακών Διευθύνσεων και Διευθύνσεων Αστυνομίας με προσωπικό ειδικών καθηκόντων ή πτυχιούχους αστυνομικούς (οικονομικών-λογιστικής).
 
Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, "η Ένωση μας, με ενότητα και δυναμισμό, στηρίζει και συμπορεύεται με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας στον κοινό αγώνα διεκδίκησης των οικονομικών και ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων".