Άρωμα Χριστουγέννων στη Μύκονο - Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Άρωμα Χριστουγέννων στη Μύκονο - Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

 

 

Μετά το πολύ επιτυχημένο διήμερο εκδηλώσεων με το οποίο η Μύκονος υποδέχθηκε τον Δεκέμβρη, οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις συνεχίζονται από τον Δήμο Μυκόνου και Φορείς του νησιού. Συγκεκριμένα μια σειρά από δρώμενα είναι προγραμματισμένα να πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα βάζοντας μικρούς και μεγάλους στο πνεύμα των γιορτών. 
 
Το Σάββατο 8 & και την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου οι Φίλοι του Λαογραφικού Μουσείου σας προσκαλούν στο καθιερωμένο "Εργαστήριο Καράβας". Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της ΚΔΕΠΠΑΜ στις 11.00 το πρωί. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
 
Από την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου έως την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου η Δημοτική Βιβλιοθήκη σας προσκαλεί για μοναδικά Χριστουγεννιάτικα απογεύματα. Αφήγηση παραμυθιών, αναφορά στα ήθη και έθιμα των Χριστουγέννων, εικαστικά παιχνίδια περιμένουν μικρούς και μεγάλους. Μια γνωριμία με την λαϊκή μας παράδοση και τον πολιτισμό μας. Είσοδος ελεύθερη.
 
Μουσική και τραγούδια των Χριστουγέννων θα πλημμυρίσουν την αίθουσα του Γρυπάρειου Πολιτιστικού Κέντρου το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Δημοτικής Μουσικής Σχολής του Πολιτιστικού Οργανισμού «Γεώργιος Αξιώτης». Η εκδήλωση ξεκινά στις 19.00 με ελεύθερη είσοδο.
 
Το πρωί της Κυριακής16 Δεκεμβρίου τα παιδιά δίνουν ραντεβού στην ΚΔΕΠΠΑΜ για να απολαύσουν την υπέροχη παράσταση "Ο Καμπουράκος και οι Καλλικάτζαροι". Δραματοποιημένη αφήγηση παραμυθιού με χριστουγεννιάτικα τραγούδια & παιχνίδι για παιδιά όλων των ηλικιών.
Οι ηθοποιοί και μουσικοί Ιφιγένεια Κακριδώνη & Μαρία Τερζάκη αφηγούνται ένα ξεκαρδιστικό ιρλανδικό παραμύθι παίζοντας μουσική και παιχνίδια με τα παιδιά.
Ώρα 11:00π.μ. με ελεύθερη είσοδο για μικρούς και μεγάλους. 
 
Δράσεις με μυρωδιά Χριστουγέννων και πολλές ευχές για Χαρούμενες Γιορτές!