(Φωτο) Με τις καλύτερες εντυπώσεις έκλεισε το εορταστικό διήμερο του Δήμου «Τα χαμόγελα των παιδιών η καλύτερη επιβράβευση»

(Φωτο) Με τις καλύτερες εντυπώσεις έκλεισε το εορταστικό διήμερο του Δήμου «Τα χαμόγελα των παιδιών η καλύτερη επιβράβευση»

 

 

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το γιορτινό διήμερο που διοργάνωσε ο Δήμος Μυκόνου για όλα τα παιδιά. Η Μύκονος υποδέχθηκε με χαρούμενα πρόσωπα και πολλά χαμόγελα τον Δεκέμβρη και προετοιμάστηκε με τον καλύτερο τρόπο για τις γιορτές. 
 
 
Οι εκδηλώσεις που έχει καθιερώσει από το 2014 η Δημοτική Αρχή φέτος έλαβαν χώρα στο Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο και εμπλουτίστηκαν με μια σειρά από δρώμενα που ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους.
 
 
Στην κατάμεστη αίθουσα του Γρυπαρείου, τα παιδιά παρακολούθησαν και συμμετείχαν σε διαδραστικά παιχνίδια με τα ξωτικά και τον Άγιο Βασίλη που τα περίμενε για να φωτογραφηθεί μαζί τους, ενώ έξω το χριστουγεννιάτικο τρενάκι τα περίμενε για υπέροχες βόλτες!
 
 
 
Η εθελοντική ομάδα των ξωτικών δούλεψε και φέτος ακούραστα και συνόδευσε τα παιδιά σε κάθε τους βήμα κάνοντας τα να διασκεδάσουν και να περάσουν υπέροχες γιορτινές στιγμές. 
 
 
«Τι πιο ωραίο από το βλέπεις τα παιδιά να διασκεδάζουν. Είναι η μεγαλύτερη αποζημίωση» ανέφερε ενθουσιασμένος ο Δήμαρχος Μυκόνου επισημαίνοντας ότι οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Μυκόνου μόλις ξεκίνησαν.