Εκσυγχρονίζονται οι παιδικές χαρές χώρας και Άνω Μεράς

Εκσυγχρονίζονται οι παιδικές χαρές χώρας και Άνω Μεράς

 

 

Φωτογραφία αρχείου
 
Στον εκσυγχρονισμό και την ριζική αναβάθμιση των παιδικών χαρών του νησιού προχωρά ο Δήμος Μυκόνου. Η ένταξη του έργου στο πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ εξασφάλισε ένα υψηλό κονδύλι για την υλοποίηση του εκσυγχρονισμού και της αναβάθμισης τους. Πρόκειται για 210.000€, πόρους τους οποίους η Δημοτική αρχή θα διαθέσει για τις παιδικές χαρές της χώρας και της Άνω Μεράς, ενώ ταυτόχρονα όσες επιπλέον εργασίες απαιτηθούν που δεν καλύπτονται από το προαναφερθέν πρόγραμμα, θα καλυφθούν από πόρους του Δήμου. 
 
Συγκεκριμένα, η εκτεταμένη αναβάθμιση και στις τρεις παιδικές χαρές περιλαμβάνει τον πλήρη εκσυγχρονισμό των ψυχαγωγικών οργάνων παιδικής χαράς, την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων για την ασφάλεια και την καθαριότητα του χώρου και τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών για τους συνοδούς των παιδιών εντός παιδικής χαράς.
 
Ο εκσυγχρονισμός των παιδικών χαρών του νησιού εντάσσεται στο γενικότερο πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των αθλητικών εγκαταστάσεων και ψυχαγωγίας για τα παιδιά και τη νέα γενιά γενικότερα, στην οποία επενδύει εντατικά η Δημοτική Αρχή. 
 
«Αποδεικνύουμε πως είμαστε έτοιμοι να εξασφαλίσουμε με επιτυχία ακόμα και το τελευταίο ευρώ από τα προγράμματα χρηματοδότησης για τους κατοίκους της Μυκόνου» αναφέρει ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς επισημαίνοντας ότι «τα παιδιά θα μπορούν να ψυχαγωγηθούν με ασφάλεια έχοντας στη διάθεσή τους όλα τα σύγχρονα όργανα ψυχαγωγίας. Το ίδιο ποιοτικά θα περνούν το χρόνο τους και οι συνοδοί τους, σε ένα ασφαλές και καθαρό περιβάλλον» κατέληξε.