Σαμψούνη προς Κουκά «Στηρίζεστε σε συνεργάτες που είναι έτοιμοι να πηδήξουν από τη βάρκα»

Σαμψούνη προς Κουκά «Στηρίζεστε σε συνεργάτες που είναι έτοιμοι να πηδήξουν από τη βάρκα»

 

Επικριτική και στοχευμένη ήταν η τοποθέτηση της επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Ντίνας Σαμψούνη στην συζήτηση για τον ισολογισμό του 2013 στο Δημοτικό Συμβούλιο.
 
Η κα Σαμψούνη «απασφάλισε» κατά του αντιδημάρχου Οικονομικών Νίκου Γκέλου δείχνοντάς τον ως υπαίτιο για την μεγάλη καθυστέρηση να εισέλθει ο ισολογισμός του 2013 (προηγούμενης δημοτικής αρχής) στο Δ.Σ. ενώ άφησε και σαφείς αιχμές για στέλέχη της Δημοτικής Αρχής που διάφορα σενάρια τους θέλουν να εγκαταλείπουν την παράταξη του κ. Κουκά προκειμένου να συστρατευθούν με την παράταξη του πρώην δημάρχου Χρήστου Βερώνη.
 
Αναφερόμενη στον κ. Γκέλο η κα Σαμψούνη τόνισε ότι μέχρι τώρα ο ως αντιδήμαρχος Οικονομικών παρουσίαζε μια εικόνα για τα οικονομικά «ότι ήταν άριστη, ότι είχε μπει τάξη… και  ερχόμαστε το 2018 να εγκρίνουμε τον ισολογισμό του 2013» επισημαίνοντας «και μη μου πείτε ότι δεν είναι υπεύθυνος ο αντιδήμαρχος. Ο αντιδήμαρχος είναι αυτός που έχει την ευθύνη, σαφώς και είναι υπεύθυνος».
 
Η επικεφαλής της Επόμενης Μέρας εξέφρασε τον προβληματισμό για το αν η δημοτική αρχή θα προλάβει να φέρει τους ισολογισμούς των παρελθόντων ετών τους επόμενους μήνες και μέχρι τη λήξη της παρούσας δημοτικής θητείας.
 
Απευθυνόμενη δε προς τον κ. Κουκά έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου σχετικά με τα όσα ακούγονται και λαμβάνουν χώρα παρασκηνιακά το τελευταίο διάστημα περί αποχώρησης στελεχών από την δημοτική αρχή λέγοντας «δεν ξέρω και κατά πόσο επειδή είναι και προεκλογική περίοδος και ακούω και πάρα-πάρα πολλά, κατά πόσο βασίζεστε και σε συνεργάτες οι οποίοι είναι και έτοιμοι να πηδήξουν από την βάρκα».
 
Αναλυτικά ο επίμαχος διάλογος και η απάντηση του κ. Γκέλου, στην MYKONOS News που κυκλοφορεί.