Κανονικά θα εκτελεστούν τα δρομολόγια της Blue Star Ferries και της Superfast Ferries παρά τις αυριανές κινητοποιήσεις

Κανονικά θα εκτελεστούν τα δρομολόγια της Blue Star Ferries και της Superfast Ferries παρά τις αυριανές κινητοποιήσεις

 

 
Κινητοποιήσεις ξεκινούν αύριο τα ξημερώματα τα πληρώματα των πλοίων για την καταβολή των δεδουλευμένων τους με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα στα δρομολόγια. 
 
Η προθεσμία που είχε δώσει η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία προς τις ναυτιλιακές εταιρίες NEL Lines, ΑΝΕΚ, Hellenic Seaways, Ventouris Sea Lines, ANMEZ και LANE Lines για την εξόφληση των δεδουλευμένων τους έληξε στις 20 Μαρτίου, με αποτέλεσμα η ΠΝΟ με ανακοίνωσή της να εξαγγείλει κινητοποιήσεις που ξεκινούν από τα ξημερώματα της Πέμπτης.  
 
 
Σε συνέχεια της σχετικής καταγγελίας της ΠΝΟ αναφορικά με το θέμα της 
καθυστέρησης πληρωμής δεδουλευμένων μισθών πληρωμάτων που εργάζονται σε ακτοπλοϊκά πλοία, η Attica Group, μητρική εταιρία των πλοιοκτητριών των πλοίων Blue Star Ferries και Superfast Ferries, ανακοινώνει ότι ουδέποτε έχει καθυστερήσει πληρωμή δεδουλευμένων και ότι δεν οφείλει δεδουλευμένα στο σύνολο των ναυτικών που εργάζονται στα πλοία της, όπως επίσης και στο προσωπικό ξηράς. 
 
 
"Τα πλοία της Attica Group (Blue Star Ferries και Superfast Ferries), εκτελούν με 
απόλυτη συνέπεια όλα τα προγραμματισμένα δρομολόγια τόσο στην Αδριατική όσο και στα Ελληνικά νησιά, πραγματοποιώντας και έκτακτα δρομολόγια για την καλύτερη εξυπηρέτηση των προορισμών που εξυπηρετούν. Ως εκ τούτου, η Attica Group ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι τα προγραμματισμένα δρομολόγια των πλοίων της Blue Star Ferries και της Superfast Ferries θα εκτελεστούν κανονικά" καταλήγει η ανακοίνωση.
 
 
Δεμένα ωστόσο θα παραμείνουν τα πλοία στις 9 Απριλίου λόγω της συμμετοχής της ΠΝΟ στην 24ωρη πανεργατική απεργία της ΓΣΕΕ.