Παράξενοι εκκωφαντικοί κρότοι αναστάτωσαν την Πάρο και τη Νάξο!

Παράξενοι εκκωφαντικοί κρότοι αναστάτωσαν την Πάρο και τη Νάξο!

 

 

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι της Νάξου μετά από τους δυνατούς κρότους (σαν από έκρηξη) που τράνταξαν το νησί περί τις 4:30 το απόγευμα.
 
Οι πολίτες σηκώθηκαν στο πόδι από τους δυνατούς θορύβους έκρηξης που ακούστηκε περιμετρικά της Νάξου.
 
Όπως αναφέρει το naxostimes.gr άπαντες αναρωτιούνται τι μπορεί να ήταν αυτοί οι πολύ δυνατοί θόρυβοι που στην κυριολεξία σε πολλές περιοχές του νησιού έτριξαν τα οικήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες το ίδιο αισθητός ήταν ο θόρυβος και το τρίξιμο των σπιτιών και σε περιοχές της Πάρου και της Ίου.
 
Προς το παρόν, μετά από συνεχόμενες επικοινωνίες του naxostimes.gr με αρμόδιους φορείς και αρχές, δεν έχει δοθεί κάποια εξήγηση για το παραπάνω φαινόμενο. Πάντως προφανώς δεν πρόκειται για κάποιο σεισμό αφού δεν έχει καταγραφεί κάποια σεισμική δόνηση στο Γεωδυναμικό Ινστιτούτο. 
 
Ο θόρυβος όπως μαρτυρούν αναγνώστες του naxostimes από διάφορες περιοχές (Μικρή Βίγλα, Αγιασσό, Πάρος, Ίος κ.ά.), έφτασε σε πολύ μεγάλη ακτίνα.
 
Έτσι, πιθανολογείται χωρίς ωστόσο να μπορεί να επιβεβαιωθεί πλήρως, ότι ο θόρυβος ενδέχεται να προκλήθηκε από κάποιο μαχητικό αεροσκάφος που έσπασε το φράγμα του ήχου! 
 
Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του naxostimes.gr μέχρι αυτή την ώρα (18:21) δεν υπάρχει καμία αναφορά στην αστυνομία, την πυροσβεστική και το Λιμενικό που να μαρτυρά ότι οι δυνατοί θόρυβοι - σαν εκρήξεις -  προέρχονται από κάτι άλλο.