Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Δήμαρχο και το Δ.Σ. για το επίδομα στους Λιμενικούς

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Δήμαρχο και το Δ.Σ. για το επίδομα στους Λιμενικούς

 

 

 

Μέσω επιστολής του ο Συνδυασμός Προοδευτική Κίνηση Λιμενικών Κυκλάδων, ευχαριστεί τον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά και το Δημοτικό Συμβούλιο Μυκόνου για την απόφασή τους να καταβληθεί στα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Μυκόνου συνολικά το ποσό των 41.300€ στο πλαίσιο της στήριξης του Δήμου προς τους Δημοσίους Υπαλλήλους, όπως ισχύει με το άρθρο 32 του Νόμου 4483/2017 μετά από εισήγηση - πρόταση του κ. Κουκά. 

Ακολουθεί αναλυτικά η επιστολή των Λιμενικών: 

"Με την παρούσα επιστολή μας θα θέλαμε να εκφράσουμε την έντονη ικανοποίηση μας τόσο σε εσάς προσωπικά, αξιότιμε κύριε Δήμαρχε, όσο και στο Δ.Σ. για την ομόφωνη απόφαση σας να καταβάλλετε στα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Μυκόνου, υπό μορφή επιδόματος σύμφωνα με το άρθρο 32 του Νόμου 4483/2017, το συνολικό ποσό των 41.300€, ως ελάχιστη αναγνώριση στα στελέχη που υπηρετούν στο Λιμεναρχείο Μυκόνου, τα οποία εργάζονται άοκνα με ζήλο και επαγγελματισμό, παρέχοντας υψηλές υπηρεσίες τόσο στην τοπική κοινωνία όσο και στους πολυάριθμους τουρίστες, που επισκέπτονται το μαγευτικό νησί σας.
 
Η πρωτοβουλία σας αυτή είναι βέβαιο ότι θα επιφέρει επιπλέον θετικό πρόσημο στην ενεργητική θητεία σας. 
 
Εν κατακλείδι, ο Συνδυασμός «Προοδευτική Κίνηση Λιμενικών Κυκλάδων» θα συνεχίσει τις άκοπες προσπάθειες και επαφές με άλλους Δήμους των Κυκλάδων με σκοπό την υιοθέτηση της πρωτοπόρας κίνησης σας".
 
Την επιστολή υπογράφουν από την Εκτελεστική Γραμματεία οι κ.κ. Αθανάσιος Μπέρτσιας, Ζυγούρης Νικόλαος και Σεφέρης Παναγιώτης.