Τον άτυχο 19χρονο επισκέφθηκε στο νοσοκομείο ο Δήμαρχος Μυκόνου

Τον άτυχο 19χρονο επισκέφθηκε στο νοσοκομείο ο Δήμαρχος Μυκόνου

Επίσκεψη στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς πραγματοποίησε το πρωί ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς με την Δημοτική Σύμβουλο Τόνια Ανδρονίκου, για να δουν από κοντά και να μάθουν νεώτερα για την πορεία της υγείας του άτυχου19χρονου συμπολίτη μας που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από αστυνομικούς που είχαν αποσπαστεί στη Μύκονο.
 
Ο κ. Κουκάς μετέφερε στον ίδιο και τους γονείς του τις ευχές του Δημοτικού Συμβουλίου για ταχεία ανάρρωση, αλλά και την ομόφωνη απόφαση μας για έμπρακτη στήριξη της οικογένειας, για όσο διάστημα χρειαστεί, έως ότου αποκατασταθεί πλήρως η υγεία του και αποδοθούν ευθύνες στους υπαίτιους.
 
Χθες πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το σοβαρό χειρουργείο στη γνάθο, το οποίο διήρκεσε 4 ώρες και σήμερα βαίνουν όλα καλώς για την υγεία του νεαρού Μυκονιάτη.
 
"Συνεχίζουμε εντατικά τις επαφές με όλες τις αρχές για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απονομή δίκαιοσύνης" αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb ο Δήμαρχος επισημαίνοντας "Μακάρι αυτό να είναι το τελευταίο περιστατικό άγριας βίας που βιώνουμε στο νησί. Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να επανέλθει το αίσθημα ασφαλείας στη Μύκονο".