Σύλληψη και του τρίτου εμπλεκόμενου στην ληστεία κατά του προέδρου του Δ.Σ. Μυκόνου

Σύλληψη και του τρίτου εμπλεκόμενου στην ληστεία κατά του προέδρου του Δ.Σ. Μυκόνου

Συνελήφθη και ο τρίτος δράστης που αναζητούνταν για τη ληστεία που διαπράχτηκε τον περασμένο Αύγουστο σε βάρος του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Μυκόνου Μιλτιάδη Ατζαμόγλου.
 
Πρόκειται για έναν 26χρονο ημεδαπό, διωκόμενο με ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Σύρου
 
Ειδικότερα σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, σε συνέχεια του από 22 Αυγούστου 2018 Δελτίου Τύπου σχετικά με εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας σε βάρος 37χρονου ημεδαπού στη Μύκονο, ανακοινώνεται ότι συνελήφθη και ο τρίτος εμπλεκόμενος δράστης, ηλικίας 30 ετών.
 
Υπενθυμίζεται ως προς την υπόθεση ότι την 21 Αυγούστου 2018 πρώτες πρωινές ώρες στη Χώρα Μυκόνου, τρία άτομα ηλικίας 26, 28 και 30 ετών, ενεργώντας από κοινού, επιτέθηκαν σε 37χρονο ημεδαπό και του αφαίρεσαν προσωπικά αντικείμενα.
 
Ο 26χρονος με τον 28χρονο εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν την ίδια ημέρα (21.08.2018) στο πλαίσιο έρευνας που διεξήγαγε το Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου.
 
Ο 30χρονος, ο οποίος αναζητούνταν, συνελήφθη σήμερα το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ερμούπολης βάση εντάλματος σύλληψης του Ανακριτή Σύρου και θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου.