Σούπερ γιαγιά! Στα 96 της έγινε vegan και κάνει γιόγκα μαζί με την εγγονή της!

Σούπερ γιαγιά! Στα 96 της έγινε vegan και κάνει γιόγκα μαζί με την εγγονή της!

 

 

Τι σημασία έχoυν τα χρόνια; Η δύναμη ψυχής είναι αυτή που μετράει.
 
Ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων αποφεύγουν τα γενέθλια ειδικά από μια ηλικία και μετά καθώς σκέφτονται πως μεγαλώνουν και πλησιάζουν πιο κοντά στο θάνατο. Ίσως δεν αντιλαμβάνονται ότι όσο τα χρόνια περνούν τόσο αυξάνουν το ταξίδι τους σε αυτήν τη ζωή.
 
Οι αισιόδοξοι άνθρωποι με θετική ενέργεια κάνουν το ταξίδι τους ευχάριστο και παραγωγικό σε κάθε ηλικία. Εκεί που άλλοι καταθέτουν τα όπλα εκείνοι βρίσκουν διεξόδους να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή.
 
Μία από αυτούς είναι και η Ανν Έβερς Φρέιζερ από το Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών η οποία στις 4 Αυγούστου έσβησε τα 97 της κεράκια!
 
Η Ανν πέρυσι αποφάσισε να αλλάξει διατροφικές συνήθειες, ακολούθησε vegan διατροφή, χαμογελά, ασκείται και κάνει γιόγκα με την εγγονή της, αποτελώντας πηγή έμπνευσης για πολλούς ανθρώπους και πολύ μικρότερους από την ηλικίας της.
 
Διατηρεί λογαριασμό στο Instagram με 19.000 ακόλουθους που μεταξύ άλλων παρακολουθούν τις γυμναστικές της επιδείξεις. Θα λέγαμε ότι η κα Φρέιζερ αποτελεί την χαρά της ζωής!
 
Χαρακτηριστική για τη στάση της προς τη ζωή είναι και η φράση που συνοδεύει μία από τις εκατοντάδες αναρτήσεις της:
 
«Στο μπάνιο μου έχω ένα σημείωμα που κρέμεται στον τοίχο που λέει:
 
Μπορώ να είμαι γεμάτος με αγάπη και καλοσύνη
 
Μπορώ να είμαι ελεύθερος από εσωτερικούς και εξωτερικούς κινδύνους
 
Μπορώ να είμαι καλά στο σώμα και στο μυαλό
 
Μπορώ να είμαι άνετος και χαρούμενος
 
Την έκανα πρόσφατα και το ξεκίνησα καθημερινά, διότι σε αυτούς τους δύσκολους χρόνους, χρειαζόμαστε αγάπη καλοσύνη περισσότερο από ποτέ».