Μήνυμα Δημάρχου για τη νέα σχολική χρονιά: «Στηρίζουμε την σκληρή δουλειά μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών»

Μήνυμα Δημάρχου για τη νέα σχολική χρονιά: «Στηρίζουμε την σκληρή δουλειά μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών»

 

 

"Βρισκόμαστε στην αφετηρία μιας ακόμα σχολικής χρονιάς. Όλα είναι έτοιμα για να υποδεχτούμε τους μικρούς μας φίλους στο δεύτερό τους σπίτι, στο σχολείο τους.
Είμαι σίγουρος ότι και φέτος θα έχουμε μια εποικοδομητική χρονιά και ο «σάκος των γνώσεων» θα γεμίσει με νέες εμπειρίες, νέα διδάγματα, νέες εικόνες, νέες παραστάσεις, νέες προοπτικές" αναφέρει στο μήνυμά του γιατην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς και επισημαίνει τις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής για την αναβάθμιση των σχολικών εγκαταστάσεων όσο και της υλικοτεχνικής υποδομής τους.
 
Όπως αναφέρει ο κ. Κουκάς:
 
"Εμείς ως Δημοτική Αρχή κάναμε και θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λείψει τίποτα από τα σχολεία του νησιού μας.
 
Κάναμε και θα κάνουμε τα πάντα ώστε οι Μυκονιάτες μαθητές να μην υστερούν σε τίποτα σε σχέση με τα σχολεία των μεγάλων πόλεων της χώρας, τόσο από απόψεως εγκαταστάσεων όσο και από απόψεως υλικοτεχνικής και τεχνολογικής υποδομής.
 
Είμαστε εδώ για να στηρίζουμε τη σκληρή προσπάθεια καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς, απο τους δασκάλους και καθηγητές που κάτω από δύσκολες συνθήκες είναι δίπλα στα παιδιά για να τους μεταφέρουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους, τους γονείς που αγωνιούν για το παρόν και το μέλλον των παιδιών, την Δημοτική Επιτροπή Παιδείας & τις Σχολικές Επιτροπές που κυριολεκτικά φροντίζουν να μη λείψει τίποτα.
 
Πιστεύουμε στη νέα γενιά Μυκονιατών, για αυτό και από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε τα ηνία του Δήμου Μυκόνου, θέσαμε ως πρωταρχικό στόχο και στρατηγική επιλογή, τη σταθερη στήριξη και τη συστηματική επένδυση στους τομείς της Παιδείας, του Πολιτισμού και του Αθλητισμού.
 
Εύχομαι από καρδιάς μια πολύ καλή σχολική χρονιά"!