Αναστάτωση στην Ασφάλεια μετά από διαταγή για μετακίνηση αστυνομικών στη Μύκονο

Αναστάτωση στην Ασφάλεια μετά από διαταγή για μετακίνηση αστυνομικών στη Μύκονο

 

 

 

Αναστάτωση επικράτησε το βράδυ της Πέμπτης στην Ασφάλεια Αττικής, ύστερα από διαταγή του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. για μετακίνηση 25 ανδρών στο νησί της Μυκόνου.
 
Όπως αναφέρει το katechaki.gr η διαταγή εκδόθηκε την Πέμπτη και ζητούσε την άμεση μετακίνηση των αστυνομικών. Συγκεκριμένα ζητούνταν η αναχώρηση των ανδρών σήμερα το πρωί. Ακολούθησε αναστάτωση, διότι δεν ήταν εύκολο να βρεθούν τόσο γρήγορα οι αστυνομικοί, οι οποίοι αιφνιδιάστηκαν.
 
Πληροφορίες του Katechaki αναφέρουν ότι μέχρι αργά το βράδυ της Πέμπτης είχαν βρεθεί μετά από πολύ προσπάθεια περίπου 12-14 άνδρες, οι οποίοι ήταν να αναχωρήσουν την Παρασκευή για το νησί των ανέμων. Η προσπάθεια της διοίκησης της Ασφάλειας Αττικής συνεχίζεται για να συμπληρωθεί ο αριθμός.
 
Η διαταγή εκδόθηκε προκειμένου εξειδικευμένο κλιμάκιο της Ασφάλειας να προχωρήσει σε μαζικούς ελέγχους και προσαγωγές στη Μύκονο για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας. Αστυνομικοί εξέφραζαν την απορία τους γιατί αυτό δεν έγινε νωρίτερα, δηλαδή στην «καρδιά» του καλοκαιριού που το νησί ήταν στο… πικ του.
 
Άλλες πηγές εξέφραζαν την άποψη… κάλλιο αργά παρά ποτέ.
 
Διαβάστε το σχόλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών για το θέμα :