Όλα έτοιμα για το MYKONOS RUN που θα πραγματοποιηθεί στις 22/9

Όλα έτοιμα για το MYKONOS RUN που θα πραγματοποιηθεί στις 22/9

 

 

Το ετήσιο ραντεβού των δρομέων όλου του κόσμου στο νησί των ανέμων πλησιάζει, με ημέρα εκκίνησης το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου και για τις τρεις διαδρομές των 5km, 10 km & 800 m kids Run.
 
Το Mykonos Run συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Μυκόνου και η Out Loud Event Services, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του ΣΕΓΑΣ και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων, αλλά και με την πιστοποίηση της AIMS.
 
Ένας από τους βασικούς στόχους της διοργάνωσης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Μυκονου,  πέραν της ουσιαστικής συμβολής στον αθλητισμό, είναι να συνδράμει καθοριστικά στην προσπάθεια του Δήμου Μυκόνου για επέκταση της τουριστικής περιόδου, με μια αθλητική νότα υψηλών προδιαγραφών και τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών και αθλητριών.
 
Είναι ο μοναδικός αγώνας στην Ελλάδα που πραγματοποιείται σε νησί και καταγράφει ρεκόρ συμμετοχών ξένων δρομέων, οι οποίοι  επιλέγουν τη Μύκονο συνδυάζοντας την αγάπη τους για τρέξιμο και τις διακοπές τους! 
 
Είναι η τρίτη συνεχόμενη χρόνια που διοργανώνεται το Mykonos Run, στέλνοντας το μήνυμα της άσκησης και του αθλητισμού στην τοπική κοινωνία του νησιού που έχει αγκαλιάσει τη δρομική εκδήλωση και τη στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις.
 
Σε ένα νησί με μια κοσμοπολίτικη αύρα, το Mykonos Run έρχεται να προσφέρει μία διαφορετική πρόταση που μόνο το τρέξιμο μπορεί να δώσει. 
 
Γιατί στην αφετηρία θα σταθούν όλοι με τον ίδιο τρόπο και θα τρέξουν στην ίδια διαδρομή. Ένας αγώνας για όλους. Μικρούς και μεγάλους, Έλληνες και ξένους! Με ξεκάθαρο μήνυμα ισότητας, ευ αγωνίζεσθαι, ενότητας κι αλληλεγγύης.
 
Το Mykonos Run δεν αποτελεί απλά μια δρομική αθλητική εκδήλωση, αλλά ένα κοινωνικό γεγονός με πολυποίκιλες εκπαιδευτικού χαρακτήρα προεκτάσεις.
 
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών επισκεφτείτε το www.mykonosrun.com