Δύο συλλήψεις για ξεχωριστές υποθέσεις στη Μύκονο

Συνελήφθησαν σήμερα τα ξημερώματα της Δευτέρας 27/8 στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου μαζί με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 26χρονος αλλοδαπός και ένας 30χρονος ημεδαπός σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα για ξεχωριστές ποινικές υποθέσεις.
Συγκεκριμένα:
σε βάρος του 26χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Γ’ Τμήματος Πειραιά για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών,
σε βάρος του 30χρονου εκκρεμούσε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης -6- ετών και -6- μηνών για παράβαση της νομοθεσίας περί σύστασης και συμμορίας, εκβίασης και περί όπλων.