Σημαντική συμβολή της Περιφέρειας σε σχολεία της Μυκόνου

Σημαντική συμβολή της Περιφέρειας σε σχολεία της Μυκόνου

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου πρωτοπορεί ως μοναδική Περιφέρεια στην Ελλάδα, αφού για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, συμβάλλει και συνδράμει στο έργο της συντήρησης των σχολικών υποδομών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Μύκονο εξασφαλίζοντας και δεσμεύοντας πόρους του Εθνικού σκέλους της χρηματοδότησης της και που είναι επιπλέον των πόρων  του  Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης που περιλαμβάνονται στο «ΕΣΠΑ 2014 – 2020».
 
"Το έργο ξεκινά από το Δημοτικό σχολείο της Άνω Μεράς και περιλαμβάνει την ολική αντικατάσταση του ξύλινου δαπέδου, ενώ θα συνεχιστεί με την τοποθέτηση νέων  κουφομάτων σε όλα τα δημόσια σχολεία όπου κρίθηκε απαραίτητη η παρέμβαση,  μετά από την συνεννόηση με τους Συλλόγους γονέων , την Σχολική Επιτροπή και την Τεχνική Υπηρεσία της Περιφέρειας" αναφέρει ο αντιπεριφερειάρχης κ. Στέλιος Μπρίγγος.  
 
 
 
"Οφείλουμε να εφοδιάσουμε την νέα γενιά αυτού του τόπου με δύναμη αλλά και τις προυποθέσεις που διευκολύνουν τον αγώνα που έχει μπροστά της". τονίζει ο κ. Μπρίγγος και εύχεται  καλή  και δημιουργική χρονιά, με υγεία,δύναμη, αισιοδοξία και κάθε επιτυχία στους στόχους όλων των μαθητών.