Ανακοίνωση δωρεάς αστυνομικού τμήματος από ομάδα επιχειρηματιών

Ανακοίνωση δωρεάς αστυνομικού τμήματος από ομάδα επιχειρηματιών

 

 

Στην δωρεά ακινήτου για την στέγαση του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου προχωρά ομάδα επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στο νησί. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κ. Φλώριου Ασημομύτη στην προσωπική του σελίδα στο facebook, το συγκεκριμένο ακίνητο θα φιλοξενεί εκτός από το Α.Τ. και δωμάτια για την στέγαση έως 120 αστυνομικών και κλειστό σκοπευτήριο και θα είναι έτοιμη προς παράδοση σε ενάμιση χρόνο. 
 
Τονίζει ότι πρόκειται για κίνηση στην οποία συμμετέχουν ντόπιοι και μη , επιχειρηματίες των οποίων "ηγείται" και που έχει σκοπό να βοηθήσει το νησί από την "κατρακύλα" που έχει πάρει. 
 
Παράλληλα στρέφει τα βέλη του προς την δημοτική αρχή κάνοντας λόγο για "ανυπαρξία των τοπικών αρχών" και "απραξία των διοικούντων". 
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση 
 
"Λόγω της κατρακύλας που παρατηρούμε όλοι μας ότι έχει πάρει το νησί αλλά και της ανυπαρξίας των τοπικών αρχών και της απραξίας των διοικούντων,
εγώ (FFGroup)Florios Fidiricos group και οι συνεργάτες μας προχωράμε στη δωρεά ακινήτου 1000τ.μ όπου θα μεταφερθεί το Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου.
 
Το ακίνητο αφορά σε ολοκαίνουργιες κτηριακές εγκαταστάσεις, ποιοτικά κατασκευασμένες και εν λειτουργία, όπου εκτός του Αστυνομικού Τμήματος, θα στεγαστεί κλειστό σκοπευτήριο και 30 δωμάτια για τη φιλοξενία 100-120 αστυνομικών, οι οποίοι θα επανδρώνουν το Σώμα και θα προστατεύουν το νησί Χειμώνα – Καλοκαίρι.
 
Το έργο θα παραδοθεί εν πλήρη λειτουργία, σε ενάμιση χρόνο από σήμερα, με εξολοκλήρου και αποκλειστικά δικά μας κεφάλαια, τα οποία προέρχονται από νόμιμες δραστηριότητες των εταιρειών μας και όχι από καταπατήσεις εις βάρος του τόπου ή εκμεταλλεύσεις αυθαιρέτων.
 
Η κίνηση αυτή έχει μοναδικό σκοπό να βοηθήσει το νησί στο οποίο γεννηθήκαμε, δραστηριοποιηθήκαμε και επιχειρούμε καθημερινά, προσπαθώντας να διατηρήσουμε μία κάποια ποιότητα στη διαβίωσή μας και αυτή των παιδιών μας, παρόλο που η τήρηση της τάξης, των νόμων και του ήθους φαντάζει απόμακρο όνειρο για πολλούς.
 
Επιτέλους πρέπει να σταματήσει ο βιασμός αυτού του τόπου που απλόχερα μας έδωσε τις καλύτερες συνθήκες για να αναπτυχθούμε. Αφού λοιπόν δεν μπορείτε εσείς να το κάνετε, θα το κάνουμε εμείς.
 
Προσεχώς, και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα ανακοινωθούν δύο ακόμα νέα έργα υποδομών του νησιού, τα οποία θα πραγματοποιηθούν και θα παραδοθούν σε αυτό, αποτελώντας επίσης δωρεά από επιχειρηματίες που αγαπούν τον τόπο όντας ντόπιοι ή και μη και των οποίων ηγούμαι. Κινήσεις πραγματικά αναγκαίες και βασικές για την επιβίωση των ανθρώπων αυτού του νησιού, οι οποίες δεν εμπεριέχουν δόλο, καταπάτηση, εκμετάλλευση και παρανομία. Έτσι δηλ όπως θα έπρεπε να είναι.
 
Εμείς μιλάμε με πράξεις σωστές και τίμιες για το νησί μας !!!"