Από την Κρήτη στην Τήνο...'Ενα ταξίδι στην Ελλάδα με την Φωτεινή Δάρρα

Από την Κρήτη στην Τήνο...'Ενα ταξίδι στην Ελλάδα με την Φωτεινή Δάρρα

 

 

Από την Κάρυστο, στην Κρήτη, τον Θέρμο, την Κύθνο , τη Σίφνο , και την Τήνο με μια αγκαλιά τραγούδια που θυμίζουν αγαπημένα καλοκαίρια και μεγάλες στιγμές του ελληνικού τραγουδιού.
 
Η πιο ερωτική μουσική βόλτα του φετινού καλοκαιριού με την φωνή της Φωτεινής Δάρρα που επιστρέφει καλοκαιρινή και ανανεωμένη.  
 
Ο μαέστρος Γιώργος Παπαχριστούδης  υπογράφει την ενορχήστρωση στα τραγούδια που σφράγισε με την ερμηνεία της όπως: «Μάγισσες της Σμύρνης», «τρέχει το νερό», «Σ’ αγαπώ»,«Φεύγα», αλλά και το κλασικό «Αγόρι μου» , «Αν είναι η αγάπη αμαρτία»,, «Θα κλείσω τα μάτια», «Μην τον ρωτάς τον ουρανό», «Αγάπη που 'γινες», «Spente le stele», «Cancao do mar», «Rien de rien» δίνουν τον ξεχωριστό χαρακτήρα στις συναυλίες του φετινού καλοκαιριου.
 
ΣΤΑΘΜΟΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ:
Σίφνος 26 Αυγούστου
Τήνος 04 Σεπτεμβρίου 
 
Η Φωτεινή Δάρρα έχει δώσει παραστάσεις σε σπουδαία αρχαία θέατρα και σε συναυλιακούς  χώρους στην Ελλάδα και το Εξωτερικό (Ενδεικτικά αναφέρουμε: Lincoln Center New York, United Nations N.Y, United Nations Paris, National Theater Paris, Επίδαυρος, Ηρώδειο και στο κατάμεστο Μέγαρο  Μουσικής Αθηνών κλπ). 
 
Έχει συνεργαστεί επί σκηνής με μερικούς από τους σπουδαιότερους δημιουργούς και ερμηνευτές κερδίζοντας την αγάπη και το σεβασμό του κόσμου. Αναγνωρισμένη δημόσια από τον Μίκη Θεοδωράκη, τον Μιχάλη Κακογιάννη, τον Νίκο Μαμαγκάκη και άλλες μεγάλες προσωπικότητες της τέχνης, παρουσιάζει ένα ρεσιτάλ ερμηνείας.