Πρόγραμμα δωρεάν μετακίνησης νέων από την AEGEAN, από 1η Απριλίου οι αιτήσεις

Πρόγραμμα δωρεάν μετακίνησης νέων από την AEGEAN, από 1η Απριλίου οι αιτήσεις

 

 

 

 
 
Στην στήριξη των προσπαθειών των νέων φοιτητών προχωρά η AEGEAN κρατώντας θέσεις στα αεροσκάφη της για πρωτοετείς φοιτητές από  όλη την Ελλάδα, που σπουδάζουν μακριά από το σπίτι τους, ώστε να ταξιδεύουν δωρεάν στον τόπο σπουδών τους.
 
Με το Πρόγραμμα Στήριξης Φοιτητών «κοντά στους νέους» προσφέρει 250 φοιτητές, 8 δωρεάν εισιτήρια κάθε χρόνο και για όλη τη διάρκεια των σπουδών τους.  
 
-100 πρωτοετείς φοιτητές των ελληνικών ΑΕΙ από τα νησιά των άγονων γραμμών
-150 πρωτοετείς φοιτητές των ελληνικών ΑΕΙ από την υπόλοιπη Ελλάδα
 
Το πρόγραμμα ξεκίνησε την φετινή πανεπιστημιακή χρονιά 2013-2014 και θα συνεχιστεί και την επόμενη (2014/2015) και συνολικά θα προσφέρει σε 500 Έλληνες φοιτητές, 18.000 εισιτήρια στο δίκτυο της Aegean και της Olympic Air. Η επιλογή των φοιτητών θα βασιστεί τόσο στην επιτυχή εισαγωγή σε ΑΕΙ, όσο και σε συγκεκριμένα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια, ώστε να επωφεληθούν οι νέοι που το έχουν περισσότερο ανάγκη. 
 
Βρείτε τα δικαιολογητικά εδώ. Οι πρωτοετείς φοιτητές μπορούν να επισκέπτονται από 1η Απριλίου την ιστοσελίδα www.kontastousneous.gr για να δηλώσουν συμμετοχή και να υποβάλουν τα σχετικά δικαιολογητικά, έως τις 15 Απριλίου. Η ανακοίνωση των δικαιούχων θα γίνει στις 2 Μαΐου.
 
Διαβάστε εδώ ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με το πρόγραμμα 
 
*Νησιά Άγονων γραμμών: Αστυπάλαια, Ζάκυνθος, Λέρος, Μήλος, Νάξος, Πάρος, Σύρος, Κάλυμνος, Κύθηρα, Ικαρία, Σκιάθος, Κάρπαθος, Κάσος, Σκύρος, Καστελόριζο