Συλλήψεις υπόπτων για την άγρια επίθεση στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου

Συλλήψεις υπόπτων για την άγρια επίθεση στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου

 

 

Θύμα άγριας επίθεσης έπεσε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μιλτιάδης Ατζαμόγλου το βράδυ της Δευτέρας 20 Αυγούστου. Σύμφωνα με πληροφορίες η επίθεση έγινε από δύο άτομα στην ευρύτερη περιοχή των Κάτω Μύλων και είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του κ. Ατζαμόγλου κυρίως στο πρόσωπο.
 
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομία έχει προσαγάγει δύο έλληνες υπόπτους για την επίθεση στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και θα ακολουθήσει η διαδικασία της ταυτοποίησης.
 
Σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για την έλλειψη αστυνόμευσης στο νησί, ενώ είχε και  συνάντηση για το θέμα με την εισαγγελία του Αρείου Πάγου. 
 
Ο κ. Κουκάς πρόκειται να συναντηθεί και με τον Υπ. Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη.
 
Θυμίζουμε ότι περί τα τέλη Ιουλίου ο Δήμαρχος Μυκόνου με αναφορά του στην εισαγγελία πρωτοδικών Σύρου αλλά και με επιστολή του προς στον αρμόδιο Υπουργό και την ΕΛ.ΑΣ. είχε ενημερώσει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί από την έλλειψη αστυνόμευσης. Μέχρι σήμερα όμως δεν έχει υπάρξει κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα..