Εκδηλώσεις για τα εννιάμερα της Παναγιάς στην Άνω Μερά

Εκδηλώσεις για τα εννιάμερα της Παναγιάς στην Άνω Μερά

 

Παραμονή της Απόδοσης της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και η Άνω Μερά πρωταγωνιστεί. Απόψε στην Ι.Μ. Παναγίας Τουρλιανής θα πραγματοποιηθεί Εσπερινός.
 
Αμέσως μετά στην πλατεία η Ελένη Λεγάκη και οι Αποσπερίτες θα γιορτάσουν παραδοσιακά και νησιώτικα! Το πρόγραμμα ξεκινά στις 10:00 το βράδυ και πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Mykonos Art Festival που διοργανώνει ο Π.Α.Κ.Ο. Γεώργιος Αξιώτης σε συνεργασία με τον Δήμο Μυκόνου. 
 
Το πρωί της Πέμπτης 23/8 θα πραγματοποιηθεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και περιφορά της Ιερής εικόνας, ιερουργούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σύρου και Μυκόνου κ.κ. Δωροθέου Β’.
 
Νωρίτερα, στις 7:00 μ.μ., στην πλατεία οι Παιδικοί σταθμοί του Δήμου Μυκόνου και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων και Στήριξης ΑΜΕΑ "Αγαπή για Ζωή" διοργανώνουν παζάρι τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων για παιδιά με κινητικά προβλήματα.
 
Επίσης, συνεχίζεται μέχρι τις 23 Αυγούστου το 10ο παζάρι χειροτεχνημάτων, καλλιτεχνημάτων και τοπικών προϊόντων στο πολιτιστικό κέντρο της Άνω Μεράς.