Το PAROS JET θα εκτελέσει το σημερινό δρομολόγιο του CHAMPION JET 1

Το PAROS JET θα εκτελέσει το σημερινό δρομολόγιο του CHAMPION JET 1

 

 

 

To PAROS JET θα πραγματοποιήσει το σημερινό δρομολόγιο του CHAMPION JET 1 από τον Πειραιά για Μύκονο-Νάξο-Σαντορίνη και επιστροφή. Σύμφωνα με πληροφορίες το CHAMPION JET 1 θα παραμείνει στο κεντρικό λιμάνι του Πειραιά λόγω της βλάβης που παρουσιάστηκε στην αριστερή εξωτερική κύρια μηχανή.
 
Το πλοίο χθες παρουσίασε βλάβη την ώρα που εκτελούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο του. Συγκεκριμένα ενημερώθηκε το πρωί της Δευτέρας 13/8 η Λιμενική Αρχή Μυκόνου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ-ΤΑΧ ''CHAMPION JET 1'' σημαίας Κύπρου, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πειραιά για Μύκονο, ότι το εν λόγω πλοίο  παρουσίασε βλάβη στην αριστερή εξωτερική κύρια μηχανή.
 
Το ''CHAMPION JET 1'' κατέπλευσε με μειωμένη ταχύτητα στο λιμένα Μυκόνου με 870 επιβάτες, όπου αρχικά έλαβε απαγόρευση απόπλου από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ στη συνέχεια, κατόπιν προσκομίσεως βεβαίωσης διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, επετράπη η συνέχιση του δρομολογίου του για έναν μεμονωμένο πλου, με τις τρεις κύριες μηχανές, από Μύκονο για Πειραιά με ενδιάμεσους σταθμούς Νάξου-Θήρας-Νάξου-Μυκόνου, με 888 επιβάτες.