Βαθιά θλίψη και αναπάντητα...«γιατί»;

Βαθιά θλίψη και αναπάντητα...«γιατί»;

Βαρύ πένθος, βαθιά θλίψη και οδύνη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Μυκόνου η είδηση για τον χαμό του  24χρονου Νίκου Ανδρέα Φιορεντίνου. Ο Νικόλας, πρωτότοκος γιος του Αντρέα Φιορεντίνου με μακρά πορεία στον τουρισμό και στον Δήμο της Μυκόνου, έδωσε σκληρή και γενναία μάχη με την επάρατη νόσο τα τελευταία χρόνια και όλοι πίστεψαν ότι στο τέλος θα είναι ο νικητής. Και ως ένα σημείο ήταν.
 
Πάλεψε στα ίσια την ασθένεια και σε πρώτη φάση εξάλειψε τον εχθρό, όμως λίγο καιρό αργότερα εκείνος επέστρεψε ακόμα πιο δυνατός, κάνοντας τον να υποκύψει.
 
Ο Νίκος δεν τα παράτησε έως την ύστατη ώρα. Οι φίλοι του τον θυμούνται ανήμερα των Θεοφανείων να βουτά για τον Σταυρό, ενώ μέχρι πρόσφατα βρίσκονταν στο νησί ευδιάθετος και δυνατός.
 
 
Έφυγε με ψηλά το κεφάλι για την "γειτονιά των αγγέλων" την Κυριακή και σήμερα σύσσωμη η κοινωνία της Μυκόνου θα τον αποχαιρετήσει στις 5 το απόγευμα στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής. 
 
Τα "γιατί" είναι πολλά και επαναλαμβάνονται βασανιστικά, αλλά αναπάντητα, στο μυαλό όλων όταν ένα νέο παιδί φεύγει τόσο πρόωρα από την ζωή. 
 
Θα τον θυμόμαστε πάντα για την δύναμη και το κουράγιο του αλλά προπάντων για την ευγένεια και το χαμόγελό του. 
 
 
Θερμά συλλυπητήρια σε όλη την οικογένειά του, στους συγγενείς και τους φίλους του. 
 

Παρόμοια άρθρα

Μύκονος

Μύκονος

Μύκονος