Λογιστική Εταιρία της Χρονιάς η «Kleopas Alliott Business Consultants»

Λογιστική Εταιρία της Χρονιάς η «Kleopas Alliott Business Consultants»

 

Φωτογραφία: Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Kleopas Alliott Business Consultants κ. Γιάννης Κλεώπας.

Η Kleopas Alliott Business Consultants αναδείχθηκε η Λογιστική Εταιρεία της Χρονιάς στην Ελλάδα για το 2018 στα βραβεία Corporate USA Today Annual Awards, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μία φορά τη θέση της, ως μία από τις κορυφαίες εταιρίες στην Ελληνική αγορά. Η Kleopas Alliott Business Consultants  αποτελεί ένα διεθνούς εμβέλειας πάροχο λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών, που απέσπασε το σημαντικό αυτό τίτλο λόγω τον υψηλών και αποτελεσματικών υπηρεσιών που παρέχει στους πελάτες της στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ επί σειρά ετών δραστηριοποιείται και στη Μύκονο.

Τα Corporate USA Today Annual Awards,  διοργανώνονται σε ετήσια βάση για να αναδείξουν και να γιορτάσουν τα επιτεύγματα και την αξιέπαινη καινοτόμο δραστηριότητα Επιχειρήσεων και Οργανισμών σε παγκόσμιο επίπεδο. Ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο, το οποίο αναδεικνύει ακόμα περισσότερο τη βαρύτητα που έχει η συγκεκριμένη διάκριση για την Kleopas Alliott Business Consultants, είναι η αυστηρή μέθοδος επιλογής, κατάταξης και ανάδειξης των τελικών νικητών. Πιο συγκεκριμένα, η επίλεκτη ομάδα των Corporate USA Today Annual Awards, αξιολογούν και κατατάσσουν τους συμμετέχοντες σε κάθε κατηγορία με βάση την εγχώρια και διεθνή στρατηγική και αποτελεσματικότητα τους

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Kleopas Alliott Business Consultants, Γιάννης Κλεώπας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η τιμή που λαμβάνουμε κατακτώντας μία τόσο σημαντική διάκριση στα βραβεία Corporate USA Today Annual Awards είναι απόδειξη των ακατάπαυστων προσπαθειών μας να παρέχουμε ποιοτικές και καινοτόμες υπηρεσίες. Επιδιώκουμε συνεχώς να προσφέρουμε στους πελάτες μας σε σταθερή βάση, παγκόσμιας κλάσης λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες υποστήριξης επιχειρήσεων και ιδιωτών στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η ανάδειξή μας ως η «η Λογιστική Εταιρεία της χρονιάς» μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί για μας το εφαλτήριο να συνεχίσουμε με την ίδια δυναμική».

Σημείωση:

Σχετικά με τη Kleopas Alliott Σύμβουλοι Επιχειρήσεων ΑΕ: Η Kleopas Alliott Σύμβουλοι Επιχειρήσεων ΑΕ ιδρύθηκε το 1991 στην Αθήνα. Από τότε η εταιρία έχει αναπτυχθεί με την προσθήκη προσωπικού απόλυτης εξειδίκευσης, και συνεχίζει να παρέχει εξαιρετικά υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με προσωπική επαφή, όπως γινόταν από την αρχή της δραστηριότητας της. Οι εξειδικευμένες ομάδες λογιστών & φοροτεχνικών προσφέρουν υπηρεσίες σύμφωνα με τις υψηλότερες διεθνείς προδιαγραφές.  Η εταιρία σήμερα απασχολεί 40 περίπου στελέχη εκ των οποίων τουλάχιστον 30 κατέχουν άδεια λογιστή-φοροτεχνικού "Α" Τάξεως. Η εταιρία παρέχει τις υπηρεσίες της και υποστηρίζει επιχειρηματικές προσπάθειές σε ολόκληρο τον κόσμο, μέσω της Βρετανικής Alliott Group στην οποία είναι μέλος από το 1991.Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.alliott.gr

Σχετικά με τo Alliott Group : To Alliott Group είναι μία παγκόσμια συμμαχία ανεξάρτητων λογιστικών, νομικών και συμβουλευτικών γραφείων, απαριθμώντας 160 γραφεία σε περισσότερες από 60 χώρες. Συνολικά απασχολεί περισσότερα από 10.000 στελέχη σε όλον τον κόσμο. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.alliottgroup.net.

 

Παρόμοια άρθρα

Επιχειρηματικότητα