Με αεροπλάνα της olympic air στο εξής όλες οι πτήσεις για Μύκονο

Με αεροπλάνα της olympic air στο εξής όλες οι πτήσεις για Μύκονο

 
Η χθεσινή απογευματινή πτήση της aegean ήταν η τελευταία που πραγματοποίησε αεροσκάφος της εταιρίας με προορισμό την Μύκονο. Σύμφωνα με πληροφορίες οι πτήσεις τουλάχιστον της χειμερινής περιόδου θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφη της πρώην Ολυμπιακής μετά την εξαγορά της olympic air από την aegean. Τα αεροπλάνα της olympic air που εξυπηρετούσαν την γραμμή είναι μικρότερα από αυτά της aegean και ελικοφόρα. Η αλλαγή αυτή αυξάνει ουσιαστικά τον χρόνο πτήσης κατά περίπου 15' αφού τα αεροσκάφη που χρησιμοποιούσε η aegean ακόμα και τον χειμώνα στην γραμμή της Μυκόνου ήταν διαφορετικού τύπου, και εξασφάλιζαν γρηγορότερη πτήση. 
 
Η επίσημη παρουσίαση της νέας εταιρίας έγινε χθες σε συνέντευξη τύπου από τον αντιπρόεδρος της εταιρίας. 
 
Ο κ. Βασιλάκης αναφέρθηκε στα οφέλη που προκύπτουν τόσο για την εταιρεία, όσο και για τους επιβάτες και εν γένει για τον τουρισμό, από την εξαγορά της olympic air. Στόχος και δέσμευση της AEGEAN είναι να μετακυλήσει τα οφέλη  που θα προκύψουν, από τη νέα εταιρία, στους επιβάτες με ακόμα πιο ανταγωνιστικούς ναύλους, ενίσχυση προνομίων για τους πιστούς πελάτες και των δύο εταιρειών και διεύρυνση δικτύου. Σε επίπεδο ωφελειών που προκύπτουν ως προς τις τιμές, η AEGEAN έχει ήδη ανακοινώσει τη διάθεση δύο νέων κατηγοριών ναύλων στην οικονομική θέση, τους GoLight και Flex ναύλους, με τιμές που ξεκινούν από 24€ προς Αθήνα, οι οποίοι εξασφαλίζουν μεγαλύτερη οικονομία και απεριόριστη ευελιξία αντίστοιχα και θα προσφέρονται και στους επιβάτες της Olympic Air από το Φεβρουάριο του 2014. 
 
 
Επιπλέον, πρόσφατα σε συνάντηση με εκπροσώπους της περιφέρειας η εταιρεία ανακοίνωσε δέσμη πρωτοβουλιών για τη στήριξη του Δικτύου Γραμμών Δημόσιας Υπηρεσίας της Olympic Air (άγονες γραμμές), με την ένταξη 2ου χαμηλότερου ναύλου ύψους 39€ από/ προς τις άγονες γραμμές για την ενίσχυση της ζήτησης, την εισαγωγή νέων χρεώσεων σύνδεσης νησιών άγονων γραμμών με το εξωτερικό με σημαντική μείωση κόστους ταξιδιού έως και 140€, αλλά και με αύξηση της χωρητικότητας τους μήνες Ιούλιο - Σεπτέμβριο, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση του κράτους, όπου αυτό είναι εμπορικά και επιχειρησιακά εφικτό.