Φεύγουν τα πλαστικά διαχωριστικά από την πιάτσα των ΤΑΧΙ - Δημιουργία πέτρινου καλαίσθητου τοιχίου

Φεύγουν τα πλαστικά διαχωριστικά από την πιάτσα των ΤΑΧΙ - Δημιουργία πέτρινου καλαίσθητου τοιχίου

 

 

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή πέτρινου τοιχίου στην πιάτσα των ΤΑΞΙ πίσω από το κτήριο του ΟΤΕ στο Καμνάκι. Οι επαγγελματίες πήραν το πράσινο φως από το Δημοτικό Συμβούλιο στην τελευταία συνεδρίαση του, οπότε και ζήτησαν την κατασκευή του ώστε να διαφυλαχθεί η πιάτσα και να βγουν τα πλαστικά διαχωριστικά που είχαν τοποθετηθεί για την οριοθέτηση της περιοχής.  
 
Ο πρόεδρος του Σωματείου Νικολός Κουσαθανάς, αναφέρθηκε με θετικά λόγια για τη νέα πιάτσα, τονίζοντας πως το σημείο έχει βοηθήσει να μειωθούν οι χρόνοι και να γίνεται ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών. 
 
Οι επαγγελματίες των ΤΑΧΙ ζήτησαν την συνδρομή του Δ.Σ. σχετικά με τα προβλήματα που δημιουργούνται κυρίως κατά την καλοκαιρινή περίοδο στην περιοχή, ενώ αναφέρθηκαν και στα διάφορα βαν που κάνουν στάση ή σταθμεύουν για μικρό χρονικό διάστημα στο Μουσείο, απέναντι από την πιάτσα, χωρίς να υπάρχει νομικό πλαίσιο, όπως ανέφερε ο κ. Κουσαθανάς με ό,τι αυτό συνεπάγεται. 
 
Κατά την διάρκεια του Συμβουλίου ανανεώθηκε από το Σώμα η παραχώρηση του χώρου για άλλα δύο έτη μέχρι το τέλος του 2019.